Pynt

Strawberry daiquiri-oppskrift og andre daiquirioppskrifter

Oppskrift på jordbær daiquiri.
Ønsker du en drink som er frisk, søt og smaker sommer? Da må du prøve jordbær daiquiri! (Foto: Foodie)

Vi deler oppskriften på enkel Strawberry, pasjonsfrukt og bringebær daiquiri.

Vi deler tre gode og enkle oppskrifter på deilig daiquiri-cocktails. Enten du er ute etter den klassiske jordbær-lime varianten, en forlokkende bringebær-daiquiri, eller en overraskende tropisk twist, er disse oppskriftene sikker på å imponere. Vil du imponere med en annen oppskrift enn daiquiri? Sjekk ut våre 10 gode drink-oppskrifter her.

1. Klassisk jordbær daiquiri oppskrift

Leter du etter den ultimate sommercocktailen? Foodie sin frozen jordbær-daiquiri oppskrift vil få smaksløkene dine til å danse. Friske jordbær møter syrlig lime og et hint av sødme – dette er oppskriften som vil gjøre deg til stjernen på enhver sammenkomst.

2. Bringebær daiquiri oppskrift

Oppskrift på bringebær daiquiri.
Oppskrift på nydelig bringebær daiquiri er en sikker vinner å servere til gjestene. (Foto: Foodie)

Drømmer du om en forfriskende cocktail som tar deg med til varme sommerdager? Den søte smaken av bringebær møter den forfriskende syrligheten av lime, alt blandet med en generøs dose rom. Du finner oppskriften til bringebær daiquiri her.

3. Oppskrift på tropisk pasjonsfrukt daiquiri

Pasjonsfrukt Sour er en eksotisk twist på den klassiske Amaretto Sour cocktailen
Bytt ut den klassiske Amaretto Sour cocktailen med en Pasjonsfrukt Sour. (Foto: Foodie)

Vil du legge til en eksotisk vri på cocktailen din? Da er vår pasjonsfrukt-daiquiri oppskrift den perfekte løsningen. Den intense smaken av pasjonsfrukt kombinert med den klassiske daiquiri-blandingen av lime og rom vil virkelig glede smaksløkene dine. Sjekk ut oppskriften til pansjonsfrukt daiquiri her.

Les mer på våre temasider: