DIY

Sunn snacks, 5 gode og enkle oppskrifter

Vi gir oppskriften til fire gode og sunne desserter du kan unne deg når som helst!
(Foto: Kreative Ideer)

Har du lyst på noe godt og sunt? Vi har samlet 5 oppskrifter på sunn og enkel snacks.

Dette er sunn snacks som du kan spise når som helst med god samvittighet. Disse oppskriftene er bedre enn sukkerfritt godteri også, spør du oss! Her deler vi fire deilige og enkle oppskrifter som ikke bare er lave på kalorier, men også smaker fantastisk. Disse oppskriftene er perfekte for enhver anledning, enten det er som et mellommåltid, en dessert eller til og med som en sunn snack når søtsuget melder seg.

1. Oppskrift på sunn snacks med yoghurt🍬

Denne oppskriften er superenkel. Alt du trenger å gjøre er å legge små dråper av yoghurt på et brett eller plate, og deretter fryse dem. Når de er frosne, kan du enkelt plukke dem opp og nyte dem som en sunn og forfriskende godbit når som helst på dagen. Sjekk videoen under for fremgangsmåte.

Loading the player…

2. Oppskrift på skumgodteri av sukkerfri gele

For de som ønsker en lavkalori dessert uten å gå på kompromiss med smaken, er denne oppskriften et must-try. Alt du trenger er en pose med sukkerfri gele i din favorittsmak. Tilbered den med kun 1/3 av vannmengden som er angitt på posen. Deretter pisker du inn masse luft i blandingen før den stivner. Resultatet er en stor porsjon med lavkalori gele som metter søtsuget uten å veie deg ned. Du finner oppskrift og fremgangsmåte på sukkerfritt skumgodteri her.

Pisk den sukkerfrie gelen godt med en elektrisk visp. (Foto: Kreative Ideer)

3. Oppskrift på sunn sjokolademousse

Sjokolademousse er skikkelig godt, og denne lager du på under 20 sekunder.

Loading the player…

4. Fryst yoghurt med frukt

For en ekstra frisk og fruktig variant, kan du tilsette litt hakket frukt i den fryste yoghurten før du fryser den. Velg dine favorittfrukter for å legge til en ekstra smakspop.

Loading the player…

5. Oppskrift på is i shotglass med fruktbiter

Dette er en morsom måte å servere fryst yoghurt på! Fyll små shotglass med fryst yoghurt og topp dem deretter med fruktbiter. Ikke bare er dette en festlig presentasjon, men det gjør det også enkelt å styre porsjonsstørrelsen. Perfekt for en liten godbit uten skyldfølelse.

Loading the player…