Mat og drikke

Syltet rødløk

Syltet rødløk er det perfekte tilbehør til alt fra taco til grillmat, pølser, biff og mye mer.

Syltet rødløk

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • Syltelake

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kok opp eddik, sukker og vann.

2.

Kutt rødløk i skiver og legg i et sylteglass eller en bolle som tåler varme, sammen med hel pepper og laurbærblad.

3.

Hell over syltelaken og la den stå i minst 30 minutter. Smaken blir bedre jo lengre den står og er holdbar i ca. 2 uker.

Les mer på våre temasider: