Shopping

Termokopp: Disse er best i test

Termokopp: Kvinne nyter storslått utsikt og varmer hendene på en termokopp.
Termokopp best i test: Vi har funnet noen av de beste termokoppene til salgs. (Foto: Colourbox)

Lite er så godt som varm drikke som holder seg varm leeenge! Dette er termokoppene som er best i test, til sitt bruk.

Enten du trenger kaffen varm hele veien til jobb, eller om du skal gå eller kjøre langt og har med deg noe å drikke på som skal holde seg varmt i timesvis: Termokopp er enhver te- og kaffedrikkers trofaste venn.

Det er egentlig alltid en fordel at termokoppene fungerer som tiltenkt til enhver tid, for en termokopp som lekker eller holder dårlig på varmen er omtrent like lite nyttig som en enhjulssykkel er for en fisk.

I havet av termokopper som er tilgjengelige på markedet, finnes det utallige lukkemekanismer, ulike størrelser, smarte og mindre smarte tekniske løsninger og svært varierende evner til å holde drikken varm eller kald over tid. Derfor har vi gjort researchen for deg, og funnet frem til 6 forskjellige termokopper til ulikt bruk, som alle har fått gode skussmål i tester utført av troverdige og renommerte medier.

Vi i Startsiden er gode på å hjelpe deg med å velge riktig. Sjekk ut vår samleside for flere best i test-guider!

Thermos JMY – «I en klasse for seg selv»

Denne termokoppen kommer fra produsenten hvis navn har blitt synonymt med flasker og beholdere med isolerende vegger som holder på varm eller kald væske.

Både tek.no og dinside.no gir denne toppscore, og kroner termokoppen som «best i test». De sparer heller ikke på superlativene når de omtaler denne overraskende rimelige termokoppen.

– I en klasse for seg selv, skriver Tek, og følger opp med at den «er en termokopp som er like god til å være turkamerat på korte og lange turer».

Både Tek og Dinside har målt temperaturen på innholdet etter 3 timer i fryser-temperatur. Den ble målt til henholdsvis 75 og 79 grader.

Thermos JMY Vacuum Mug 0.35L

Thermos JMY Vacuum Mug 0.35L

Contigo Byron – Kvalitet på lavt budsjett

Denne termokoppen er testet av både Dinside.no og The New York Times. Den får greie skussmål fra Dinside, men de skriver også at den holder ikke varmen fullt så godt som dyrere toppmodeller.

– Den er god å holde i og drikke av, med en tett og enkel drikkemekanisme, skryter de.

The New York Times trekker den fram som sitt beste «Budget pick», og skriver at den er både enkel å drikke av og å vaske.

Til denne prisen kan vi dermed kanskje kalle Contigo Byron et ordentlig kupp.

Contigo Byron 0.47L

Contigo Byron 0.47L

Drikker du mye kaffe? Da bør du kanskje lese hvorfor du ikke bør drikke kaffe om morgenen.

Stanley Classic Trigger Action – Klassikeren

Denne termokoppen fra den klassiske termos-produsenten Stanley gjør det også godt i en rekke tester.

Tek.no gir den respektable 7 av 10 mulige, og gir den skryt for utseende, hvor god den er å drikke av, og livstidsgarantien Stanley skilter med. Dessverre får den mye trekk for at den er dårligere på å holde på varmen enn mange tilsvarende termokopper. Dette er nok derfor en termokopp bedre egnet om du ikke skal så fryktelig langt.

Nettstedet goodhousekeeping.com utnevner den som «BEST NO-SPILL TRAVEL COFFEE MUG», og i testen til The Spruce Eats omtales den som den nest beste allround-termokoppen, med fokus på hvor tett den er og hvor godt egnet den er for pendlere.

Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.35L

Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 0.35L

Contigo Luxe Autoseal – For bilturene

Denne termokoppen omtales av Wired.com som den beste termokoppen for de som kjører bil, grunnet den hendige åpne- og lukkemekanismen som gjør det mulig å åpne, drikke og lukke igjen med én hånd.

Hos Tek.no får den også skryt for at den er enkel å drikke av, men mye trekk for å holde dårlig på varmen.

Contigo Luxe Autoseal S/Steel Travel Mug 0.36L

Contigo Luxe Autoseal S/Steel Travel Mug 0.36L

Ember Travel Mug²- Høyteknologisk til fingertuppene

Er en appstyrt termokopp til flere tusen kroner noe de fleste trenger? Nei. Er en appstyrt termokopp til flere tusen kroner noe de fleste kan sette pris på? Så absolutt!

Denne termokoppen er best i test hos blant annet Serious Eats og The Spruce Eats. De løfter frem denne avanserte termokoppen som en av de, om ikke den , mest high-tech termokoppene som finnes. Med en app kan du stille inn ønsket temperatur, som den kan holde nøyaktig slik du ønsker den over lang tid.

Dette er termokoppen for deg som liker å nerde på både kaffe og duppetitter.

Ember Travel Mug² smartkrus

Skaff deg den her!

Stanley Growler – For den ekstra kaffetørste

Okei, dette er kanskje en termos mer enn det er en termokopp, men vi lar den bli med likevel.

Det er nemlig fullt mulig å drikke rett av den, takket være håndtaket. Blant annet løfter The New York Times den frem, og skriver at den både er «en fryd å helle av og holde i».

Stanley Growler 1.9L

Stanley Growler 1.9L

Les mer på våre temasider: