Shopping

Test av påskeegg: Her er årets vinner

Bilde av årets påskeegg testvinner for 2023
Vi har tester årets ferdig fylte påskeegg. Dette er vår favoritt (Foto: Coolstuff)

Påsken er rett rundt hjørnet og vi har gjennomført årets store påskeegg-test. Ett påskeegg skiller seg ut som en soleklar favoritt.

Er du klar for hygge og påskefeire? Da har vi en gledelig nyhet til deg. Vi har fått tak i årets store utvalg av fylte påskeegg, og vi klarte nesten ikke å vente med å åpne påskeeggene, smake på innholdet og kåre årets beste fylte påskeegg.

Vi fikk tilsendt åtte ulike påskeegg fra ulike nettbutikker. Planen vår var å finne ut hvilket påskeegg som er best etter ABC Guider-avdelingen sin smak. Vi brettet opp armene og rangerte eggene på en skala fra en til ti. Faktorer som design, mengde, smak på godteriet og pris i forhold til innhold var kriteriene.

Testpanelet besto av syv ABC Startsiden-ansatte som alle har ulik smak og er i ulik aldersgruppe. Totalt deltok fire kvinner og tre menn i årets store påskeegg-test.

🥇Testens vinner: Egg Royale-påskeegg

Bilde av årets beste påskeegg 2023. Egget fra egg royale er fylt med 1,5 kg med deilig sjokolade.
Dette er årets beste påskeegg 2023. Påskeegget fra egg-Royale er fylt med 1,5 kilo deilig sjokolade og karamell. (Foto: Startsiden Guider)

Testpanelets helt klare favoritt i årets påskeegg-test var påskeegget fra Egg Royale. Egget inneholder 1,5 kilo med ulike typer sjokolade og karameller. Her finner du favoritter som Mars og Snickers og mer ukjente smakfulle varianter som Toffee salt karamell og Melkedrøm.

Dette er påskeegget der du får mest godteri for pengene. Her vil du betale rundt 0,32 kroner per gram. Noe som er laveste pris i årets test.

Påskeeggets design fikk til sammen 8 av 10 poeng fra testpanelet. Vi likte designet men synes egget kunne kommet som et helt egg og ikke bare underdelen.

Mengden i egget er ikke å klage på! Her får du mye påskegodt for pengene. Vi liker også variasjonen av kjente og ukjente smaker.

🥇Testens vinner – Få igjen

Årets testvinner – Egg Royale påskeegg – FÅ IGJEN PÅ LAGER

Sjekk prisen her

🥈På en god nummer to: Fabérge påskeegg

Bilde av faberge fylte påskeegg som kom på 2 plass i årets påskeegg test. Påskeegget er fylt med 750 gram nydelig sjokolade
Årets sølvmedalje går til påskeegget fra Faberge. Egget er en stor favoritt men ligger hakket bak testvinneren. (Foto: Startsiden Guider)

Nest best i årets påskeegg-test ble påskeegget fra Fabergé. Egget scorer høyt på design og er fylt med 750 gram nydelig sjokolade med ulikt fyll. Egget scorer også høyt på smak, og er rett bak Egg-Royale på årets pall.

Her får du mye for pengene. Egget koster 349 og har 750 gram sjokolade. Det vil si at egget koster 0,47 kroner pr gram.

Vi elsker designet og liker hvor kunstnerisk egget ser ut. Egget er fylt med gode smaker av ulik sjokolade. Her får du ren sjokolade og ulike sjokolader med fyll. Vår favoritt var sjokoladen med melkekrem og salt karamell.

🥈På en god nummer to

Testens nest beste – Fabergé påskeegg

Sjekk prisen her

🥉Årets bronsevinner: Design-påskeegget fra Lasse Åberg

Bilde av et det åpne påskeegget fra Lasse Aberg. Påskeegget kom på årets 4 plass i vår test.
Påskeegget fra Lasse Åberg tar årets fjerdeplass. (Foto: Startsiden Guider)

Designegget fra Lasse Åberg sniker seg inn på årets tredjeplass. Vi i testpanelet elsker designet av påskeegget og det er nettopp dette som gjør at egget kommer høyt opp i årets test. Egget har litt mindre sjokolade enn andre egg i testen. Vi synes dog det var litt lite fyll i egget, men smaken på sjokoladen får 6 av 10 poeng.

Egget er fylt med 300 gram sjokolade og koster 159 kroner. Her betaler du for metall-egget og designet like mye som du betaler for godteriet. Her koster egget 0,53 kroner grammet.

🥉Årets bronsevinner

Årets bronsevinner – Lasse Åberg påskeegg

Sjekk prisen her

Noble Eggs: Havner midt på treet

Bilde av påskeegget fra Noble
Vi liker påskeegget fra Noble. Egget har et deilig innhold og et lekkert design. (Foto: Startsiden Guider)

Noble fylte påskeegg havner midt på treet i årets test. Innholdet ble for oss litt kjedelig da det er samme innhold som topp tre. Påskeegget inneholder 450 gram nydelig sjokolade og koster rundt 0,53 kroner grammet, noe som er ganske bra.

Vi liker designet på egget og får god påskestemning når vi ser de ulike fargene.

Noble påskeegg

Sjekk prisen her

Meget god, testens favoritt blant tre testere: Sølv-egget fra Summerbird

Bilde av påskeegget fra summerbird tatt under årets påskeeggtest
Summerbird påskeegg er fylt med sjokolade og konfekt i høy kvalitet. To ansatte elsket dette påskeegget. (Foto: Startsiden Guider)

Sølvegget fra Summerbird faller litt gjennom i årets påskeegg-test. Egget har en konfekt og sjokolade i verdensklasse. Vi alle elsket innholdet, men mengden og prisen gjør at egget faller ned på lista sammenlignet med de andre.

Egget er testens dyreste per gram. Her må du betale 3,48 kroner pr gram sjokolade, men til gjengjeld er ikke dette vanlig sjokolade. Sjokoladen er av høy kvalitet, smakfull og smelter rett og slett på tungen. Dette egget er en favoritt på smak, men mengde og pris trekker påskeegget ned på lista på grunn av sine 40 gram for 139 kroner.

Egget finnes i flere ulike størrelser. Vi testet Summerbird sitt minste sølv-egg og tok utgangspunkt i dette.

Summerbird påskeegg

Sjekk prisen her

Lakrids By Bülow: God smak, litt kjedelig design

Bilde av påskeegget fra Lakrids by Bulow.
Påskeegget fra Lakrids by Bülow. Egget er fylt med 300 gram nydelige lakris kuler. (Foto: Startsiden Guider)

Påskeegget fra Lakrids by Bülow med smak av Crunchy Toffee er neste på listen i årets store påskeegg-test. Egget er fylt med 300 gram lakriskuler fra merkets spesiallagde påskekolleksjon. Sjokoladen har god smak, men designet faller litt gjennom i våres øyne. Vi skulle også ønske at vi fikk testet originalsmaken til Lakris By Bülow, da vi synes den smaker litt bedre enn Crunchy Toffee.

Egget har en god pris i forhold til gram. Her betaler du 0,64 kroner pr gram i påskeegget, noe som er et pluss.

Crunchy Toffee

Sjekk prisen her

Perfekt til barna, men faller gjennom hos de voksne: Kinder Maxi-påskeegg

bilde av kinder påskeegg
Kinder påskeegg kommer litt lenger ned på årets påskeegg liste. Mye av grunnen er nok at egget er laget til barn. (Foto: Startsiden Guider)

Påskeegget som egentlig bare er et stort Kinderegg faller ikke helt i smak i årets testpanel. Egget er laget for at barna skal kunne glede seg til deilig kindersjokolade og en stor overraskelse inni. Vi likte smaken (klassisk Kinder), men overraskelsen og leken på innsiden av kinderegget hjelp ikke på årets rangering.

I tillegg mener vi egget har litt lite sjokolade etter hva vi skulle ønsket. Her må du betale 1,98 kroner pr gram. Egget har totalt 150 gram Kinder-sjokolade, men også en stor overraskelse på innsiden, til glede for de små.

Kinder Maxi påskeegg

Sjekk prisen her

Årets taper: Påskeegget fra Anton Berg

Bilde av årets tredjeplass i påskeegg testen vår. Egget er fylt med 300 gram deilig Anthon Berg sjokolade og marsipan
Årets påskeegg fra Anthon Berg sniker seg inn på årets påskeegg test. (Foto: Startsiden Guider)

Påskeegget fra Anton Berg faller dessverre litt gjennom og havner på testens laveste plassering. Årets testpanel er ganske glad i Anton Berg-sjokolade og marsipan fra før, men vi ble rett og slett skuffet over hvor lite egget inneholdt av deilig Anton Berg-sjokolade. Egget er fylt med 300 gram store og små marsipan- og sjokoladeegg i velkjent Anton Berg-stil. Her er det lite overraskelsesfaktorer og egget har et design som lyser produktreklame. Påskeegget gir deg likevel det du forventer, nemlig klassisk Anton Berg.

Egget koster 249 og har en pris på 0,83 kroner grammet.

Påskeegget fra Anthon Berg

Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: