Julekalender

The Body Shop julekalender 2023

Bilde av tre ulike The Bodyshop julekalendere. På bilde ser du the bodyshop delux, the bodyshop Premium og the bodyshop Entry
The Bodyshop julekalender er sykt bra i år. De har lansert hele 6 ulike kalendere. Men vær rask, de mest populære er allerede utsolgt. (Foto: The Bodyshop)

The Body shop sin julekalender er endelig her! Sikre deg årets julekalender før det er for sent. De mest populære er allerede utsolgt.

The Body shop sin julekalender har for mange blitt en tradisjon. Merket har blitt en favoritt når det kommer til sminke, fuktighet og skjønnhetsprodukter.

Se årets julekalendere her.

The Body shop julekalender

The Body shop julekalender

Spar hele 25% rabatt på årets kanskje beste julekalendere
Sjekk prisen her

Kosmetikkmerket har siden 1971 hatt et stort fokus på at dyrs og menneskers rettigheter skal blir tatt vare på, og spesialiserer seg på bærekraftig sminke.

Body shop skriver selv: -I hver julekalender vil du få et utvalg av våre ikoniske, veganske bestselgere og nye, spennende produkter som vi er sikre på at du kommer til å elske.

Vi i Startsiden har ikke testet eller sett årets kalendere, men vi omtaler julekalenderne fra Body shop på grunn av deres popularitet.

I år kan du sikre deg hele seks ulike julekalendere fra The Body shop: Premium, Deluxe, Entry, Ultimate, Big og Original. Dessverre er Premium og Delux som begge ble kåret til best i test hos VG i 2023 utsolgt på nett.

Hot tips til deg: Nå er det også 25% rabatt på alle julekalenderne

The Body shop Julekalender – Entry

Entry julekalender inneholder 24 overraskelser bak hver luke. Kalenderen fokuserer på å gi næring og pleie til hår, hud og kropp. Kalenderen lukter sykt godt og er perfekt til deg som liker kroppspleie med duft.

The Entry julekalender

The Entry julekalender

24 luker som inneholder hudpleie, hårpleie, kroppspleie og tilbehør
Sjekk prisen her

Ultimate julekalender

Denne julekalenderen er perfekt til deg som liker produkter i full størrelse. Kalenderen har hele 25 gaver og er fylt med The Body shop sine ikoniske bestselgere. Her får du skrubb, fuktighetsprodukter og mye mer frem til jul.

The Ultimate - Best i test

The Ultimate – Best i test

Denne fikk terningkast 6 i KK! Dette er The Body Shop sin største julekalender fylt med hele 25 produkter!
Sjekk prisen her

Big julekalender

Denne julekalenderen er også fylt med 25 nydelige overraskelser! Kalenderen har produkter i full størrelse.

The Bodyshop Big julekalender

The Bodyshop Big julekalender

Big Julekalender gir deg favoritter i store størrelser og massevis av produkter til kroppen din
Sjekk prisen her

Original julekalender

Dette er julekalenderen for The Body shop-elskeren! Her får du 24 overraskelser inkludert bestselgende ansiktsmasker, kroppspleie og ulikt tilbehør.

Product namThe Body shop Original julekalender

Product namThe Body shop Original julekalender

24 luker som inneholder hårpleie, kroppspleie og tilbehør
Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: