Shopping

Tilbud på iPhone 15 – Denne er aldri på tilbud

På bilde ser du en blå versjon av iphone 15 som nå er på tilbud. Her har du mulighet til å spare penger på iphone
Denne modellen av iPhone 15 er nå på tilbud. Vi har sjekket om tilbudet er reelt. (Foto: Power)

IPhone 15 er en populær telefon her til lands og mens telefonen sjelden er på tilbud, kan du nå sikre deg den til en veldig fin pris!

Er du en iPhone-entusiast? Da bør du lese videre! Nå kan du nemlig sikre deg populære iPhone 15 til nedsatt pris. For å sjekke om tilbudet faktisk er et godt tilbud sjekket vi føst prisstatistikken til telefonen.

iPhone og Apple har sjeldent nedsatte priser på iPhone. Apple liker å holde prisene på de nyeste modellene i lang tid og er derfor sjeldent på salg. Dette tilbudet derfor av de sjeldene. Vi har sjekket prishistorikken for å sjekke om telefonen har vært billigere og om tilbudet faktisk er er bra tilbud.

Er du på jakt etter flere tilbud? Da kan du lese alle våre tilbudsguider her.

Dagens beste pris
Apple iPhone 15 - 128GB

Apple iPhone 15 – 128GB

Dagens beste pris på iPhone 15
Pris nå: 9 290 kroner hos HomeIT
Her får du den til laveste pris

Prishistorikk på Iphone 15 – 128 GB

For at du skal kunne gjøre et godt kjøp har vi som nevnt sjekket om tilbudet faktisk er et godt tilbud. Det gjør vi enkelt ved å sammenligne priser hos prisammeligningsstjenester som Klarna og Prisjakt. Historikken fra Klarna viser nå at iPhone 15 128 GB nå har den laveste prisen siden Black Week.

Bilde av prishistorikken til Apple Iphone 15. Her ser vi at iPhonen er på tilbud og har en god pris.
Bilde av Apple iPhone prisstatistikk. (Foto: Klarna)

Og når store butikker som Power og Elkjøp setter ned prisen med hele 1000 kroner kan det være lurt å bite på. Grafen over viser at prisen har gått ned etter å ha holdt seg stabil siden Black Week.

Les mer på våre temasider: