Bolig

Tips: Denne nye elektriske grillen kan også røyke og dampe maten

Bilde av best i test Weber Lumin Compact elektrisk bordgrill på en balkong.
Webers nye elektriske grill Lumin Compact har et par ess i ermet. (Foto: Weber)

Om du vurderer elektrisk grill, bør du sjekke ut Weber Lumin Compact. Den har nemlig noen helt spesielle egenskaper.

Mange kan eller vil ikke av ulike grunner grille med gass eller kull. Noen bor i leiligheter med forbud mot åpen ild, andre synes det er vrient og stressende å styre med rødglødende kull eller gassflasker. Heldigvis finnes det elektriske griller. De har kanskje ikke klart å overbevise de mest ihuga grill-entusiastene siden man ikke får den helt intense varmen som kull og gass kan levere, ei heller får man den karakteristiske lukten og smaken av kull, men kanskje motstanden mot elektriske griller kommer til å avta litt nå nå:

Jeg kom nemlig nylig over en ny elektrisk modell fra grill-giganten Weber, som i tillegg til å være en ganske kapabel liten grill både damper og varmrøyker mat.

Vi har masse nyttig innhold om griller: Sjekk ut vår samleside for grill her!

Lumin Compact-grillen får gode skussmål

Bordgrillen med 3 unike funksjoner
Weber Lumin Compact elektrisk grill

Weber Lumin Compact elektrisk grill

Griller, damper og røyker.
Pris nå: 3 490 kroner hos NetOnNet
Her får du den til laveste pris

Weber er blant de aller fremste på grill, og det gjelder også når det kommer til de elektriske variantene. Denne varianten er en nyhet som virkelig gir deg spillerom når du griller, uten å ta opp masse rom på balkongen.

I tillegg til å kunne grille med temperaturer opp til 315 °C, har den nemlig en røykinfusjonsinnstilling som lar deg varmrøyke mat, og en dampinnstilling som lar deg dampe mat. Weber Lumin gjør det også svært skarpt i produkttester:

Food & Wine er «ingenting annet enn imponert», BBC Good Food gir den 4.5 av 5 mulige stjerner og kaller den «et effektivt alternativ til gass- og kullgriller».

T3 Magazine gir den samme stjernerating, og skriver:

– Den nye Weber Lumin Compact elektrisk bordgrill leverer kjempebra mat på en rekke måter.

Den anbefales også av Expert Reviews, som gir den 5 av 5 mulige stjerner, det samme får den av Ideal Home, som kaller den en «gamechanger».