Hotell

Topp 10 All Inclusive-hoteller på Gran Canaria

Bilde av Gamlebyen i Puerto rico gran canaria.
Gran Canaria er et populært reisemål for nordmenn. Vi har samlet topp 10 all inclusive hoteller på Gran Canaria. (Foto: ColourBox)

All Inclusive gjør ferieoppholdet litt lettere. Vi har samlet Gran Canarias topp 10 beste all inclusive-hotell der alt av mat og drikke er inkludert.

All Inclusive-hoteller er nesten selve definisjonen på luksus for mange ferieglade nordmenn. Ikke bare gjør all Inclusive-ferien enklere, hotellene kan faktisk gjøre ferieoppholdet billigere.

På utkikk etter en billig restplass? Da kan du lese alle våre reise-guider om restplass her.

All inclusive-hotell på Gran Canaria fra Apollo

All inclusive-hotell på Gran Canaria fra Apollo

Her finner du Apollos reiser til Gran Canaria hvor alt er inkludert.
Klikk her for å se flere bilder

Men hva er all Inclusive? All Inclusive ligger litt i ordet – Alt er inkludert. Her spiser og drikker du “gratis” Eller ikke helt gratis. Mat og drikke er nemlig inkludert i hotellprisen. På disse hotellene betaler man gjerne litt ekstra, men du får i gjengjeld mat og drikke inkludert.

På Gran Canaria finnes det er hav av hoteller og resorter. Det kan faktisk være litt vanskelig å finne det perfekte hotellet. Men frykt ikke:

Vi har gjort det enkelt for deg. Her har vi samlet de aller beste all Inclusive-hotellene på Gran Canaria. Felles for dem alle er at alt er inkludert. Så her kan du nyte en deilig drink ved bassengkanten og spise deg stappmett på et av disse fantastiske hotellene.

1.Beste All inclusive-hotell på Gran Canaria – Paradisus By Meliá

Bilde av det lekre bassengområdet på Paradisus by Meliá Gran Canaria. Hotellet ligger som nummer 2 som beste All Inclusive hotell på Gran Canaria.
Nyt en nydelig drink i solen eller ta en avslappende tur på spa. Sjekk ut dette lekre hotellet Paradisus by Meliá Gran Canaria. (Foto: Hotels.com)

På en solid førsteplass finner vi hotellet Paradisus by Meliá Gran Canaria. Hotellet har fått en samlet score på 4,5 av rundt 500 kundeanmeldelser på Tripadvisor. Hotellet er et populært valg på Gran Canaria og leverer hele 5 stjerner.

Hotellet byr på spa-avdeling, 8 restauranter, 4 barer, 3 utendørsbasseng og treningssenter. I tillegg ligger hotellet på stranden.

Topp 1
Paradisus by Meliá Gran Canaria

Paradisus by Meliá Gran Canaria

På en solid førsteplass over beste all inclusive-hotell på Gran Canaria finner vi Paradisus By Meliá.
Klikk her for å se flere bilder

2.Canary Garden Club

Bilde av bassengområdet på Canary Garden Club på Gran Canaria. Hotellet er topp 2 hoteller på listen over topp 10 all inclusive hoteller på Gran Canaria.
Nyt solfylte dager på Ganary Garden Club. Nå er hotellet nr 2 blant topp 10 all inclusive-hotell på Gran Canaria. (Foto: Apollo)

På listens 2 plass finner vi Canary Garden Club. Hotellet er et ypperlig valg for deg som ønsker et familievennlig hotell med ulike aktiviteter for store og små. Hotellet har fått en samlet score på 4,5 av 5 mulige blant 337 ulike anmeldelser.

Hotellet har et stort bassengområde med barnebasseng, all mat og drikke inkludert og har 3 stjerner.

Topp 2
Canary Garden Club

Canary Garden Club

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser I Maspalomas. 
Se flere bilder her

3.HD Parque Cristóbal

Bilde av bassengområdet til HD Parque Cristóbal på Gran Canaria. Hotellet ligger på 3 plass blant topp 10 all inclusive hoteller på Gran Canaria.
HD Parque Cristóbal er et unikt all inclusive hotell med 4 utendørsbasseng og en rekke solsenger. (Foto: hotels.com)

Er du på utkikk etter et all inclusive-hotell i Playa Del Ingles? Da er HD Parque Cristóbal perfekt for deg. Hotellet som scorer 4,5 av 5 mulige poeng blant rundt 1500 anmeldelser et et unikt hotell med en rekke ulike fasiliteter.

Hotellet har 3 hotell-stjerner og et stort bassengområde.

Topp 3
HD Parque Cristóbal Gran Canaria

HD Parque Cristóbal Gran Canaria

All inclusive-hotell for familier!
Se flere bilder her

4.Gloria Palace Royal Hotel & spa

Bilde av Gloria Palace Royal Hotel & Spa som ligger på topp 4 av 10 på listen over beste all inclusive hoteller på Gran Canaria.
Nyt sol, varme og alt inkludert på Gloria Place Royal Hotel & Spa. (Foto: Apollo)

På topp 10 listen over beste all inclusive-hoteller på Gran Canaria finner en populær fjerdeplass. Gloria Palace Royale Hotell & Spa ligger perfekt til i hjerte av Puerto Rico. Hotellet har fått 4,5 mulige poeng av totalt 4500 anmeldelser av fornøyde kunder.

Hotellet kan tilby en stor spa-avdeling, barnevakt, stort basseng, havutsikt og en stor takterrasse.

Topp 4
Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa har en perfekt beliggenhet og fantastisk utsikt.
Se flere bilder her

5.Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Bilde av det krystallblå bassenget med havet i bakgrunn på det populære all inclusive hotellet på Gran Canaria
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel befinner seg høyt på toppen av de mest populære All Inclusive-hotellene på Gran Canaria. (Foto: Hotels.com)

På en 5 plass over topp 10 all inclusive-hotell på Gran Canaria finner vi Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotell. Her kan du bo som en kongelig midt i den populære byen Puerto Rico.

Hotellet har fått 4 av 5 mulige stjerner fra omtrent 9000 anmeldelser på Tripadvisor. Hotellet kan skilte med 4 stjerner, 2 bassenger, direkte tilgang til stranden og kanskje litt overraskende – Bueskyting.

Topp 5
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Dette All Inclusive-hotellet toppet listen over hoteller med alt inkludert på Gran Canaria.
Se flere bilder her

6. Hotel Riu Gran Canaria

Bilde av basseng området på Hotel Riu på Gran Canaria. Her kan du nyte et deilig bad med fantastisk utsikt i et av de 6 ulike bassengene.
Nyt et deilig og avslappende bad med fantastisk utsikt i et av de 6 ulike bassengene på Riu spa og hotell (Foto: Hotels.com)

Hotel Riu er et unikt all inclusive-hotell med en fantastisk beliggenhet og fasiliteter. Hotellet havner på en 6. plass over topp 10 all inclusive-hoteller på Gran Canaria og er kjent for sitt enorme basseng og solområde. Hotellet har fått 4,5 poeng av rundt 5300 anmeldelser og har 4 stjerner.

Hotellet har en rekke aktivitetsmuligheter som aerobic, treningsrom, ulike barer og et enormt bassengområde.

Topp 6
Hotel Riu Gran Canaria

Hotel Riu Gran Canaria

Se flere bilder her

7.Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotell

Bilde av solsenger på takterrassen til Gloria Place San Agustine. Hotellet er på listen over topp ti all inclusive hoteller på Gran Canaria.
Få hvilepuls i en av solteltene til Gloria Place San Agustin Thalasso & Hotel. (Foto: Apollo)

Blant 7 997 anmeldelser har Gloria Place San Augustín Thalasso & hotell fått 4,5 av 5 mulige stjerner hos Tripadvisor. Hotellet er et stort og kjent hotell for ferieglade nordmenn. Hotellet har en rolig atmosfære og en fantastisk havutsikt.

Hoteller kan skimte med 4 stjerner og et stort bassengområde.

Topp 7
Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Bo komfortabelt på Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel med 4 stjernes og fantastiske omgivelser
Se flere bilder her

8.Mur Hotell Neptuno Gran Canaria – Kun voksne tillat

Nilde av bassenget til MUR netptun på kvelden. Hotellet er på topp 10 listen over topp all inclusive hoteller på Gran Canaria.
Nyt et deilig kveldsbad på all inclustive-hotellet MUR. Her kan du nyte en deilig ferie helt fri fra barn. (Foto: Hotels.com)

På listens 8. plass finner vi Mur hotell Neptun med 4,5 poeng av 5 mulige fra Tripadvisor sine besøkende. Hotellet ligger i hjertet av Playa del Ingles og har en rekke fasiliteter et all inclusive-hotell kan by på. Her finner du basseng, en flott restaurant, treningssenter og private balkonger.

Hotellet har 4 av 5 mulige stjerner og er kun tilgjengelig for voksne.

Topp 8
All inclusive hotel - Kun for voksne

All inclusive hotel – Kun for voksne

Nyt en delig ferie helt fri fra maset til barn.
Se flere bilder her

9.Don Gregory by Dunas

Bilde av bassengområdet til Don Gregory by Dunas på Gran Canaria. Hotellet er på 9 plass blant topp all inclusive hoteller på Gran Canaria
På en 9 plass finner vi Don Gregory by Dunas. Hotellet ligger majestetisk til og har en 16 års aldersgrense. (Foto: Apollo)

Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranden i San Agustine på Gran Canaria. Hotellet har fått 4,5 peng av rundt 1500 anmeldelser hos Tripadvisor. Her kan du nyte en avslappende atmosfære, fantastisk utsikt med alt inkludert.

Hotellet har 16 års aldersgrense og 4 av 5 stjerner, så har kan du nyte luksuriøse uker fri fra barn.

Topp 9
Don Gregory by Dunas - Kun voksne

Don Gregory by Dunas – Kun voksne

Alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.
Se flere bilder her

10.Hotel Riu Papayas

Bilde av bassengområdet på hotel riu papayas. Hotellet er på listen over topp all inclusive hoteller på Gran Canaria.
Nyt et forfriskende bad i utendørisbassenget blant solsenger og palmer. (Foto: Hotels.com)

På listens 10 plass finner vi Hotel Riu Papayas. Hotellet har en score på 4,5 fra rundt 2500 kundeanmeldelser. Hotellet ligger i hjerte av Playa Del Ingles og kan by på en rekke fasiliteter.

Hotellet har 4 stjerner og kan tilby en nydelig familievenlig atmosfære.

Topp 10
Hotel Riu Papayas - All inclusive

Hotel Riu Papayas – All inclusive

Fantastisk all inclusive-hotell med et stort basseng-område.
Se flere bilder her

Les mer på våre temasider: