Mat og drikke

Tortillachips

Hjemmelagde tortilla chips er en fantastisk sprø og smakfull snack som er enkel å lage selv.

Oppskrift på tortillachips

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
10 min
Porsjoner
4

De lages ved å skjære maistortillaer i trekanter, pensle dem med litt olje og deretter steke dem i ovnen, fritere dem eller tilberede dem på en stekepanne eller i en airfryer. Ved å lage tortilla chips fra bunnen kan du kontrollere både smak og tekstur, samt eksperimentere med ulike krydder som havsalt, chilipulver, spisskummen eller lime. De smaker nydelig alene eller sammen med dips som eksempelvis guacamole, salsa eller ostedip. Hjemmelagde tortilla chips er både ferskere og sunnere enn ferdigkjøpte alternativer, og de er perfekte for en filmkveld eller som en del av en større meksikansk middag! Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 3 stk tortillalefser

  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Les hele oppskriften på Foodie.no

Les mer på våre temasider: