Shopping

Tote bag: Her er de populære veskene «alle» vil ha nå

3 bilder av damer med tote bags. Venstre: Dame med beige tote bag fra Arnie says foran en rød vegg. Midten: Svart Marc Jacobs tote bag: «The tote bag» i svart skinn med logo på forsiden. Høyre: Kvinne i lys jakke med en svart By Malene Birger-tote bag.
Tote bag er en populære vesker som kan brukes til det meste, og det kommer nå varianter fra de fleste merker. (Foto: Hoyer.no)

Lyst på en ny og lekker veske? Hva med en tote bag som rommer alt du kunne komme til å ville ha med deg? Vi har funnet frem årets flotteste.

Tote bag, de populære veskene som er på «alles» lepper akkurat nå og som i tillegg er øverst på manges ønskeliste. På Instagram har hashtaggen #totebag over 9,7 millioner innlegg og det sier sitt om den allsidige veskens popularitet.

Hva er en tote bag?

En tote bag er en veske som kan brukes til det meste. Den er stor og rommer mye, og kommer i en rekke ulike størrelser, stoffer, farger og varianter. Det finnes også tote bags både med og uten trykk, så her er det mulig for alle å finne den vesken som passer deg og din stil best.

En tote bag kan brukes til stranden, til handleturen, til skolen eller som hverdagsveske. Veskene er dessuten et mer miljøvennlig valg da de kan brukes igjen og igjen, i motsetning til vanlige handleposer.

Lyst til å vite mer om årets trender? Her samler vi alle artikler om mote som denne

Marc Jacobs tote bag: «The tote bag»

Det hersker ingen tvil om at denne veska fra Marc Jacobs er en av årets it-vesker. «The Tote Bag» kommer med en justerbar og avtagbar skulderrem, slik at du kan velge om du vil bære veska over skulderen eller i hånda. Vesken kommer i både bomull og skinn og lukkes med glidelås. Den har også en praktisk innvendig glidelåslomme og fås i flere farger.

mini
MARC JACOBS MINI TRAVELER

MARC JACOBS MINI TRAVELER

Svart tote bag i bomull med innvendig glidelåslomme og en justerbar og avtagbar skulderrem. Finnes i én størrelse.
Her finner du vesken
Small
MARC JACOBS «THE SMALL TOTE»

MARC JACOBS «THE SMALL TOTE»

Blå tote bag i bomull med innvendig glidelåslomme og en justerbar og avtagbar skulderrem.
Sjekk laveste pris her
small
MARC JACOBS SMALL TRAVELER TOTE

MARC JACOBS SMALL TRAVELER TOTE

Beige tote bag i bomull med innvendig glidelåslomme og en justerbar og avtagbar skulderrem.
Medium
MARC JACOBS «THE LEATHER»

MARC JACOBS «THE LEATHER»

Svart skinnveske med logo, innvendig lomme og justerbar og avtagbar skulderrem.
Sjekk laveste pris her
Medium
MARC JACOBS THE STRAW JACQUARD

MARC JACOBS THE STRAW JACQUARD

Beige tote bag med 3 innvendige glidelåslommer, en justerbar og avtagbar skulderrem.

Solbriller til dame: Dette er årets trender

Vanntett tote bag fra Rains

Det danske merket Rains dukket, litt ut av det blå og veldig plutselig, opp på mang en nordmanns rygg noen år tilbake. Ikke rart når de lager både praktiske, stilige og tidløse sekker, toalettmapper og vesker som alle er helt vanntette.

Ikke lenger våte PC-er, bøker eller treningsklær når du kjøper oppbevaring fra Rains. Nå får du også tote bagen «Rush» fra Rains, og som alt annet er også denne helt vanntett. Med en vanntett glidelås, en praktisk innerlomme og et lett stoff i en matt finish er du sikret en tørr, praktisk og stilig oppbevaring av eigendelene dine.

Rains Tote Bag «Rush»

Rains Tote Bag «Rush»

Praktisk veske fra Rains med et stort og romslig hovedrom og en innerlomme for oppbevaring av småting. Laget i et PU-stoff som gjør den vanntett. Passer enhver stil og anledning med sitt klassiske uttrykk!
Her finner du vesken

Ganni: Tote bag med en «edge»

Ganni ble raskt et merke på alle motebevisste skandinaveres lepper, og slik har det holdt seg.

Det danske merket har gjort seg bemerket med alt fra søte kjoler med en edge, til tøffe boots. For ikke å snakke om å lage støvler som plutselig gjorde støvler til årets it-sko, og ikke lenger bare et praktisk skotøy for våte dager.

Også når det kommer til tote bags vet merket å lage noe alle vil ha, men som også skiller seg ut. Her har du to flotte og tidløse, men også edgy skinnvesker fra Ganni.

Finn den beste Garmin-klokken til ditt bruk

GANNI MEDIUM TOTE

GANNI MEDIUM TOTE

Klassisk og allsidig tote veske fra Ganni. Vesken er laget i resirkulert skinn og kommer med Ganni logo i bunn. Perfekt til hverdagsbruk!
Ganni Tote strap

Ganni Tote strap

Tote bag med innvendig glidelåslomme, åpen topp med trykknapp, logo foran og gul søm.
Laget med 100% Resirkulert skinn.

Holzweiler: Tote bag med fôr

Det norske merket Holzweiler ble startet av søsknene Susanne og Andreas Holzweiler i 2012. Merket startet med å designe skjerf i silke, kasjmir og lammeull, men har med tiden utvidet til alt fra jakker og joggedresser til capser og vesker. Typisk for merket er enkle og tidløse plagg som fortsatt skiller seg ut i mengden med et unikt design.

Her er enda en tidløs, men unik kreasjon fra det kule merket, i form av en vanntett tote bag i sort, fylt med dun.

Gratis strikkeoppskrift på populær genser

HOLZWEILER «ULRIKEN» TOTE BAG

HOLZWEILER «ULRIKEN» TOTE BAG

Vanntett, polstret tote bag av 80% dun, 20% fjær med glidelåsåpning, innerlomme og trykt logo på øvre front.
Her finner du vesken

Tote bag fra By Malene Birger

At By Malene Birger kan vesker, er det ingen tvil om. Denne mørkebrune veska i lærbekledning er dekorert med merkets signaturprint, har justerbar lukking og en innelomme med glidelås. Veska er like fin til hverdags, som til fest.

Abigail tote-veske fra By Malene Birger

Abigail tote-veske fra By Malene Birger

Her finner du vesken

Stor og romslig tote bag fra By Malene Birger laget av 100% resirkulert polyester. Denne veska er perfekt som weekendbag eller til shoppingturen. De brune skinnreimene står godt mot det svarte stoffet, og glidelås med metallbeslag gjør at den både ser og føles litt mer eksklusiv. Har også praktisk innsidelomme med plass til småting.

By Malene Birger «Abellah tote bag»

By Malene Birger «Abellah tote bag»

Romslig veske med et stort rom med åpen lomme og glidelåslukking. Laget av 100 % resirkulert polyester og med to bærehåndtak.
Sjekk laveste pris her

Tote bag fra Arnie Says

Kul tote bag fra det norske merket Arnie Says. I disse får du plass til alt du måtte trenge å ha med deg gjennom dagen – enten du skal på jobb, skole, handletur eller på stranda. Veskene er laget i en slitesterk bomull- og hempmiks.

ARNIE SAYS Riviera Shopper

ARNIE SAYS Riviera Shopper

Her finner du vesken
ARNIE SAYS Riviera Colored

ARNIE SAYS Riviera Colored

Bestselgeren er tilbake i nye, superfine farger! Riviera Colored er laget i en slitesterk bomull- og hempmiks.
Her finner du vesken

Trenger du nye sko? Her er årets sandaler til dame!

Michael Kors: Tote bag i skinn

Klassisk Michael Kors-veske i 100% skinn. Logo i gulldetaljer og magnetlås. Dette er en sikker vinner om du er på jakt etter en tidløs tote bag du kan bruke til alt. Det lille ekstra med denne veska, er at den har en liten avtakbar veske med glidelås inni.

Michael Kors «Freya»

Michael Kors «Freya»

Romslig og elegant hverdagsveske med magnetlås i strukturert skinn. Liten avtakbar veske med glidelås inni.
Sjekk laveste pris her

Tote bag til skole fra DAY ET

Denne tote bagen i nylon er både klassisk og tidløs. Modellen heter Day Gweneth Bag og er fra DAY ET. Vesken er romslig, her får du plass til både bøker, iPad og noen skolesaker. Vesken har også en praktisk innerlomme som lukkes med glidelås og som er fôret.

DAY ET Day Gweneth Bag

DAY ET Day Gweneth Bag

Veske i nylon fra Day Et som lukkes med glidelås. Fôret innside som inneholder en lomme som lukkes med glidelås.
Her finner du vesken