Shopping

Trådløse ørepropper: Disse er best i test

Ørepropper med god lyd og batteritid er den mest praktiske måten å lytte på musikk eller til podcaster på farta eller under trening!

At man kan stappe så mye lyd, batteritid og design inn i noe så smått som de trådløse øreproppene som finnes til salgs i dag er nesten for godt til å være sant. I 2023 er markedet fullt av propper av varierende kvalitet og prisklasser, så vi har samlet de beste proppene som finnes der ute til sitt bruk!

Se også: Vaske hjemmet med lyd på øret? Her er de beste støvsugerne på markedet!

Sony WF-1000XM4 – Markedslederen

Kanskje de aller beste øreproppene

Sony WF-1000XM4

Sjekk prisen her!

Denne modellen scorer også høyt hos både Tek.no og Techradar.com, og Techradar er så imponerte over disse proppene fra Sony at de går så langt som å utrope dem til “de beste helt trådløse øreproppene på markedet”.

Tek.no kaller lyden “fabelaktig”, og denne fjerde utgaven av WF-1000XM-proppene har fått en rekke nye egenskaper som tidligere kunne vært en kilde til irritasjon. Proppene er nå fuktsikre, har trådløs lading og et mer kompakt etui. Lydempingen er fortsatt veldig god, og samtalekvaliteten likeså.

Techradar skriver også at det er “ingen andre som kommer i nærheten av så høy kvalitet jevnt over”, så med andre ord er dette et trygt og godt valg om du er på jakt etter den aller beste trådløse ørepropp-opplevelsen.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 – Allround-proppene

Til enhver anledning

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sjekk prisen her!

Best i test hos Tek.no og Techradar.com, som begge løfter frem disse kvalitets-proppene som noen av de aller beste på markedet i dag. Med 7 timer batteritid, samt det medfølgende etuiet som lader proppene, skal det godt gjøres å plutselig gå tom for strøm med disse lekre proppene.

Denne tredje generasjonen av Sennheisers Momentum-propper har trådløs lading og oppgradert støydemping, og den samme imponerende lydkvaliteten de forrige modellene har kunnet skilte med. Det eneste proppene får trekk for er skuffende lyd på telefonsamtaler, og den noe stive prisen.

Apple AirPods Pro – Umulig å komme utenom

Øreproppene som satte standarden

Apple AirPods Pro

Sjekk prisen her

Apple fant ikke opp trådløse ørepropper, men i likhet med mange av de andre produktene deres var de viktige for å popularisere og perfeksjonere dem. AirPods er blitt nærmest synonymt med trådløse ørepropper, og Apples stilrene design og sømløse funksjonalitet (med Apple-dingser, i hvertfall) gjør at disse er et populært valg.

Det er ingen trådløse ørepropper du ser stikke ut av like mange ører som Apples AirPods, så om du sverger til iPhone og andre Apple-produkter er dette et fornuftig valg.

Tek.no skriver i sin omfattende ørepropp-test at “den aktive støydempingen er fortsatt blant de aller beste du finner i true wireless-propper”, og følger opp med å nevne at samtalekvaliteten er helt i toppsjiktet. Er du ute etter den ypperste lydkvaliteten på musikk på markedet, er nok ikke dette førstevalget ditt, men alt i alt er dette noen svært gode allround-propper.

Marshall Minor III True Wireless-hodetelefoner – Designikonet

Røffe og rocka budsjettpropper

Marshall Minor III

Sjekk prisen her!

Disse trådløse øreproppene har utvilsomt et unikt design, med et etui som imiterer designet til Marshalls ikoniske gitarforsterkere. I sin test av budsjett-ørepropper fremhever Lyd & Bilde det rocka designet på både etui og propper, og skriver at de har “god talekvalitet, meget behagelig passform”.

Lydkvaliteten når derimot ikke helt opp til de aller beste øreproppene på markedet, men så reflekteres jo det også i den svært vennlige prisen på disse stilige og litt annerledes øreproppene.

JBL Tune 230NC Støydempende hodetelefoner – Uslåelig på pris

Budsjettpropper med kvalitetslyd

JBL Tune 230NC

Sjekk prisen her!

JBL har blitt et anerkjent navn blant produsenter av små og rimelige bluetooth-høyttalere, og med disse proppene viser de at de virkelig også kan gjøre det samme med trådløse ørepropper.

Til en veldig snill pris får du ørepropper med god lyd og batteritid, og Lyd & Bilde fremhever dette i sin test av budsjettproppe i tillegg til å skrive at “talekvaliteten er blant de beste i prisklassen” og skryter av proppenes komfort. Dette er definitivt et godt og rimelig valg!

Sony Linkbuds S – Annerledesproppene

Sony Linkbuds S

Sjekk prisen her!

Disse øreproppene fra Sony er unike på mange vis, og er i motsetning til mange av de andre proppene på markedet IKKE laget for å dempe støy, men heller slippe lyd fra omgivelsene dine inn.

Dette er ypperlig for deg som for eksempel vil sykle med lyd på øret, men samtidig høre hva som skjer i trafikken rundt deg. De er også blant markedets minste i størrelse, og til tross for sin beskjedne størrelse byr disse proppene på det techradar.com omtaler som eksepsjonelt god lydkvalitet. Nettstedet skriver i tillegg at proppene har “detaljer, klarhet og rytmisk presisjon helt i toppsjiktet.”

Øreproppenes spesielle tilnærming til lyddemping, eller snarere fraværet av lyddemping, gjør at de riktignok ikke har bass verdt å skryte av.