Bolig

Trampoline: Disse er best i test

Trampoline best i test: Collage av testvinner-trampoliner fra Salta, Jumpmaster og Berg.
Sikre trygg lek og moro med en trampoline som er best i test, som disse fra Berg, Salta og Jumpmaster!

Trampoliner er et populært tilskudd i mange norske hager. Vi har samlet et utvalg trampoliner som er kåret til best i test!

En trampoline i hagen er en god investering i barnas fysiske helse og frilek! Lyden av leende barn i full sving på trampolinen er lyden av god og sunn lek, og gleden av en trampoline kan i tillegg vare i mange år!

Det som derimot ikke varer i manger år, er en dårlig trampoline. Knirkete og rusten fjæring, morken trampolineduk og raknende sikkerhetsnett legger en demper på både moroa og trygghetsfølelsen til barn og foreldre.

Les også: Slik velger du riktig sykkel til barn.

Disse trampolinene er best i test:

Det står ikke på mengden trampoliner som finnes på markedet, for det finnes store mengder trampoliner i ulik prisklasse og kvalitet. Vi har samlet de beste trampolinene slik at du kan finne en trampoline som er best til ditt bruk.

Norsk kvalitet: JumpMaster

Jumpmaster Trampoline 3.65m

Jumpmaster Trampoline 3.65m

52 % rabatt nå (rabatt sjekket 4. juli 2024)
Sjekk prisen her

Pulssonen anbefaler denne trampolinen fra norske Jumpmaster, og skriver at den:

–Passer for deg som ønsker en solid og god trampoline uten å betale unødvendig mye.

De trekker også frem at trampolinen har veldig god garanti.

Premium testvinner: Salta First Class rektangulær trampoline

Salta First Class

Salta First Class

Sjekk prisen her

Denne trampolinen kom godt ut av The Independent sin test av trampoliner, der den får stempelet «Beste trampoline for bruk av flere om gangen». Dette takket være trampolinens rektangulære form. De skryter også av sprett-egenskapene.

Billig alternativ: Berg Favorit Oval trampoline

BERG Favorit Regular

BERG Favorit Regular

Sjekk prisen her

Denne trampolinen havnet like bak testvinneren i Vi i villa sin test av trampoliner, og til noen tusenlapper mindre enn testvinneren er den absolutt et godt og rimelig kjøp. Den får ros for å være enkel å klatre inn og ut av, og for en solid og kraftig konstruksjon.

Hva bør du se etter når du skal kjøpe en trampoline?

  1. Størrelse: Hvor stor trampoline trenger du? Tenk på hvor mye plass du har til rådighet, og hvor mange som skal bruke den samtidig.
  2. Ramme og konstruksjon: Sørg for at trampolinen har en solid ramme og konstruksjon som kan tåle belastningen fra både hopping og landinger.
  3. Fjærsystem: Fjærsystemet bør være av høy kvalitet og passe til størrelsen på trampolinen. Fjærene skal være jevnt fordelt og sikre en jevn hopping.
  4. Sikkerhet: Trampolinen bør ha et sikkerhetsnett rundt hele kanten for å forhindre fall og skader.
  5. Materiale: Sørg for at trampolinen er laget av holdbart og værbestandig materiale som kan tåle å stå ute i all slags vær.
  6. Vektbegrensning: Sjekk vektbegrensningen på trampolinen for å sikre at den kan brukes av alle som ønsker å hoppe på den.
  7. Garanti: Sørg for at trampolinen har en god garanti, slik at du er dekket i tilfelle det skulle oppstå feil eller problemer.
  8. Pris: Til slutt, vurder prisen og sammenlign den med andre trampoliner med lignende funksjoner og kvalitet.