Hus

Trampoline: Disse er best i test

gutt som hopper på trampoline en trampoline i hage. Hvilken trampoline som er best i test får du svaret på her.
Sikre trygg lek og morro med en trampoline som er best i test fra North trampoline, og Berg trampoline.

Trampoline er populær blant mange. Vi har samlet et utvalg trampoliner som er kåret til best i test. Se hele utvalget og finn testvinnerne her.

En trampoline i hagen er en god investering i barnas fysiske helse og frilek! Lyden av leende barn i full sving på trampolinen er lyden av god og sunn lek, og gleden av en trampoline kan vare i mange år.

Det som derimot ikke varer i manger år, er en dårlig trampoline. Knirkete og rusten fjæring, morken trampolineduk og raknende sikkerhetsnett legger en demper på både moroa og trygghetsfølelsen til barn og foreldre.

Hva bør du se etter når du skal kjøpe en trampoline?

  1. Størrelse: Hvor stor trampoline trenger du? Tenk på hvor mye plass du har til rådighet, og hvor mange som skal bruke den samtidig.
  2. Ramme og konstruksjon: Sørg for at trampolinen har en solid ramme og konstruksjon som kan tåle belastningen fra hopping og landinger.
  3. Fjærsystem: Fjærsystemet bør være av høy kvalitet og passe til størrelsen på trampolinen. Fjærene skal være jevnt fordelt og sikre en jevn hopping.
  4. Sikkerhet: Trampolinen bør ha et sikkerhetsnett rundt hele kanten for å forhindre fall og skader.
  5. Materiale: Sørg for at trampolinen er laget av holdbart og værbestandig materiale som kan tåle å stå ute i all slags vær.
  6. Vektbegrensning: Sjekk vektbegrensningen på trampolinen for å sikre at den kan brukes av alle som ønsker å hoppe på den.
  7. Garanti: Sørg for at trampolinen har en god garanti, slik at du er dekket i tilfelle det skulle oppstå feil eller problemer.
  8. Pris: Til slutt, vurder prisen og sammenlign den med andre trampoliner med lignende funksjoner og kvalitet.

Disse trampolinene er best i test:

Det står ikke på mengden trampoliner som finnes ute på markedet, for det er en stor mengde trampoliner i ulike prisklasser og byggkvalitet. Derfor har vi gjort et dypdykk og funnet frem til de få profesjonelt utførte trampoline-testene fra anerkjente publikasjoner som er å oppdrive, slik at du kan være sikker på at du ikke ender opp med en dårlig, usikker og morken trampoline.

North Trampoline Challenger round 430 – Rund trampoline

Rund

North Trampoline CHALLENGER ROUND 430 BLACK

Produktet er ikke tilgjengelig akkurat nå

Denne trampolinen stakk av med «best i test»- tittelen i svenske Vi i villa sin test av trampoliner, der de testet 11 av markedets mest populære trampoliner. Der fikk den ros for å være enkel å klatre inn og ut av, og for den solide og kraftige konstruksjonen. Den hadde også testens høyeste sikkerhetsnett.

Berg favorit – Oval trampoline

OVAL

BERG Favoritt 430 cm med sikkerhetsnett

Sjekk prisen her

Denne trampolinen havnet like bak testvinneren i Vi i villa sin test av trampoliner, og til noen tusenlapper mindre enn trampolinen fra North Trampoline, er den absolutt et godt kjøp.

Den får i likhet med testvinneren ros for å være enkel å klatre inn og ut av, og for en solid og kraftig konstruksjon.

Berg favorit – Rektangulær trampoline

Billigst
BERG Ultim Favorit Trampoline med sikkerhetsnett. 280x190 Grønn

BERG Ultim Favorit Trampoline med sikkerhetsnett. 280×190 Grønn

Sjekk prisen her

I Pricerunner.com sin test av trampoliner fra i fjor, kommer denne trampolinen fra nederlandske Berg seirende ut. Der får den skryt for å ha veldig gode sprett-egenskaper, god byggkvalitet og godt design.

Denne trampolinen kom også godt ut av The Independent sin test av trampoliner, der den får stempelet «Beste trampoline for bruk av flere om gangen», takket være den rektangulære formen. De skryter også av sprett-egenskapene.