Shopping

Trillekoffert: Disse er best i test

Bilde av handen til en kvinne som holder en svart trillekoffert. Disse er best i test, enten du vil ha liten trillekoffert, stor trillekoffert, trillekoffert til håndbagasje eller billig trillekoffert. Vinnerne er fra mereker som American Tourister, Thule, Samsonite og Epic.
Vi har funnet trillekoffertene, fra merker som Samsonite, Epic, American Tourister og Thule, som er best i test. Her finner du noe enten du vil ha liten trillekoffert, stor trillekoffert, billig trillekoffert eller trillekoffert til håndbagasje! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Guider)

En god trillekoffert må tåle en trøkk. Vi har derfor samlet flere trillekofferter – alt fra liten, stor og til håndbagasje – som er best i test!

Skal du ut å reise er en god trillekoffert en selvskreven følgesvenn! Enten du vender snuten mot sydligere og varmere strøk på ferie eller skal på jobbreise, er det viktig med en god trillekoffert som rommer alt du vil ha med av pakkenelliker.

På tilbud
Samsonite trillekoffert på tilbud

Samsonite trillekoffert på tilbud

Spar stort på denne praktiske trillekofferten på salg!
Pris akkurat nå: 2 174 kroner
Gå til Travelstuff her

Vi har saumfart norske og utenlandske nettsider og funnet trillekoffertene som blir kåret til best i test. Her finner du de beste koffertene enten du vil ha trillekoffert til håndbagasje, en liten trillekoffert til weekendturene eller en stor trillekoffert til hele familien. I tillegg har vi funnet frem testvinneren med hardt skall og beste billige koffert. Her er det med andre ord testvinnere og best i test-kofferter for en hver smak!

På utkikk etter en billig ferietur? Sjekk ut alle våre tips til restplasser her!

Samsonite trillekoffert: Best i test

Hos den kjente engelske nettavisen The Telegraph blir Samsonite Lite-Cube Spinner kåret til «beste koffert med skall» i det de kårer beste trillekoffert i 2023. En av deres skribenter skryter også av at den, til tross for en stiv prislapp, er kofferten som har tålt mest av alle han noensinne har eid etter å ha eid kofferten i ti år.

Samsonite LiteCube DLX Lett hard medium koffert 68cm/67 liter Midnattsblå

Samsonite LiteCube DLX Lett hard medium koffert 68cm/67 liter Midnattsblå

Pris akkurat nå: kroner

Best i test: Trillekoffert med lav vekt

Best i test hos Klarna er trillekofferten Phantom SL fra svenske Epic. De forteller at merket er kjent for å bruke lette, og innovative materialer og at de derfor hadde høye forventninger til trillekofferten. De kan avsløre at trillekofferten innfridde og levde opp til forventningene deres.

– Veldig bra inredning, god å trille, fint og moderne design, og lav vekt, kommenterer de.

Kofferten er laget med ekstra forsterkninger i hjørner, og kommer med en garanti på hele fem år. Blir kofferten ødelagt innen disse fem årene får du enten nye deler eller ny koffert.

Flystreik, forsinkelse og kansellering: Dette kan du kreve

Epic Phantom SL lett kabin koffert 55 cm 37 liter 2,2 kg CoralPink

Epic Phantom SL lett kabin koffert 55 cm 37 liter 2,2 kg CoralPink

Pris akkurat nå: 1 399 kroner
Gå til Shoppingvogner her
Epic Phantom SL Medium lett  koffert 66 cm 67 liter 3 kg CoralPink

Epic Phantom SL Medium lett koffert 66 cm 67 liter 3 kg CoralPink

Pris akkurat nå: 1 539 kroner
Gå til BagBrokers her

Beste trillekoffert: Håndbagasje

Thule Subterra Carry-On blir kalt beste trillekoffert til håndbagasje av Pricerunner.se. Kofferten måler 36 x 37 x 55 cm og nettsiden skryter av at den har hjul som tåler mye og at den er god å trille.

– Veldig smidig veske, høy kvalitet på både materiale og funksjoner, smart kompresjonspanel, skriver Pricerunner.

«beste til håndbagasje»
Thule   Carry On 36L. Black

Thule Carry On 36L. Black

Dimensioner: 23 x 35 x 55 cm
Pris akkurat nå: 3 633 kroner
Gå til ComputerSalg her

Les også: Billig restplass til Gran Canaria

American Tourister Bon Air: Beste billige trillekoffert

Disse fargerike trillekoffertene fra en av verdens eldste veskeprodusenter, nå eid av Samsonite, får tittelen «beste budsjettvalg» av Pricerunner.

– Prisvennlig, fargerikt og flott design, holdbart ytterskall, skriver de om kofferten og legger til at selv med hard medfart gjennom bagasjehåndtering på flyplasser holder trillekofferten seg fin.

billig
American Tourister Bon Air Spinner trillekoffert 75 cm - rød

American Tourister Bon Air Spinner trillekoffert 75 cm – rød

Pris akkurat nå: 1 388 kroner
Gå til Lekekassen.no her