Shopping

Trillekoffert: Disse er best i test

Bilde av kvinne på togperrong med grønn trillekoffert. Disse er best i test.
Trillekofferter finnes i mange forskjellige både farger, former, størrelser og materialer - ja, til og med vekt kan det være lurt å vurdere når du skal velge deg type. Vi har funnet trillekoffertene som er best i test. (Foto: Colourbox)

En god trillekoffert må både tåle tidens tann og hard medfart gjennom bagasjehåndtering. Dette er trillekoffertene som er best i test.

I det ett nytt år er godt i gang er det flere som allerede snuser på årets første ferietur, og der er en god trillekoffert en selvskreven følgesvenn. Enten du vender snuten mot sydligere og varmere strøk, eller mot flotte skiløyper og skiføre i vinterferie eller påskeferie er det like viktig med en god trillekoffert som rommer alt du vil ha med av pakkenelliker.

Vi har saumfart norske og utenlandske nettsider og funnet trillekoffertene som blir kåret til best i test. Her finner du de beste trillekoffertene enten du vil ha til trillekoffert til håndbagasje, stor, liten, billig, myk, med skall eller av typen som også kan brukes som ryggsekk.

Her finner du alle sakene vi skriver innen temaet «ferie»

Samsonite trillekoffert: Best i test

Hos den kjente engelske nettavisen The Telegraph blir Samsonite Lite-Cube Spinner kåret til «beste koffert med skall» i det de kårer beste trillekoffert i 2023. En av deres ansatte skryter også av at det, til tross for en stiv prislapp, er kofferten som har tålt mest av alle han noengang har eid. Selv etter å ha eid kofferten i hele ti år.

Beste med skall
Lite-Cube Spinner Koffert med 4 hjul 76cm 96 L | Samsonite

Lite-Cube Spinner Koffert med 4 hjul 76cm 96 L | Samsonite

Sjekk prisen her

Best i test trillekoffert

Best i test hos Pricerunner er trillekofferten Phantom SL fra svenske Epic. De forteller at merket er kjent for å bruke lette, og innovative materialer og at de derfor hadde høye forventninger til trillekofferten. De kan avsløre at trillekofferten innfridde og levde opp til forventningene deres.

– Veldig bra inredning, god å trille, fint og moderne design, og lav vekt, kommenterer de.

Kofferten er laget med ekstra forsterkninger i hjørner, og kommer med en garanti på hele fem år. Blir kofferten ødelagt innen disse fem årene får du enten nye deler eller ny koffert.

Flystreik, forsinkelse og kansellering: Dette kan du kreve

Liten
EPIC PHANTOM SL 55 CM KABINETT

EPIC PHANTOM SL 55 CM KABINETT

55 x 40 x 20 cm. Vekt: 2,2 kg. Kull: 37 L. Materiale: Polypropylen.
Sjekk prisen her
Medium
EPIC PHANTOM SL 66 CM

EPIC PHANTOM SL 66 CM

Dimensjoner: 45 x 66 x 25 cm.
Sjekk prisen her
Medium
EPIC PHANTOM SL HARD, ECRU WHITE

EPIC PHANTOM SL HARD, ECRU WHITE

Materiale: Polypropylen Farge: Ecru White Mål: H 66 x B 45 x D 25 cm Volum: 67 liter Vekt: 3 kg Garanti: 5 år
Sjekk prisen her

Beste trillekoffert til håndbagasje

Thule Subterra Carry-On blir kalt beste trillekoffert til håndbagasje av Pricerunner.se. Kofferten måler 36 x 37 x 55 cm og nettsiden skryter av at den har hjul som tåler mye og at den er god å trille.

– Veldig smidig veske, høy kvalitet på både materiale og funksjoner, smart kompresjonspanel, skriver Pricerunner.

«beste til håndbagasje»
Thule Subterra Carry-On - Spinner - 800D-nylon - svart

Thule Subterra Carry-On – Spinner – 800D-nylon – svart

Dimensioner: 23 x 35 x 55 cm
Sjekk prisen her

American Tourister Bon Air – Beste billige trillekoffert

Disse fargerike trillekoffertene fra en av verdens eldste veskeprodusenter, nå eid av Samsonite, får tittelen «beste budsjettvalg» av Pricerunner.

– Prisvennlig, fargerikt og flott design, holdbart ytterskall, skriver de om kofferten og legger til at selv med hard medfart gjennom bagasjehåndtering på flyplasser holder trillekofferten seg fin.

Billig
American Tourister Bon Air Spinner L Svart Koffert

American Tourister Bon Air Spinner L Svart Koffert

Mål: 54x75x29 cm
Sjekk prisen her