Black Friday

Tursko på tilbud: Rekordlave priser på flere favoritter

collage av populære tursko fra merker so Hoka, Salomon, Alfa, The North Face, adidas og Helly Hansen. Bakgrunnen er utsikt over Lofoten. Vi har samlet tursko som er på tilbud under Black Week
Vi har funnet turskoene du faktisk kan spare massevis av penger på under Black Week! Her finner du populære sko fra merker som blant annet Hoka, Alfa, Salomon, Helly Hansen og The North Face. (Foto: ABC Guider)

På utkikk etter tursko? Da kan vi glede med en rekke sko fra merker som Hoka, Salomon, Helly Hansen og Adidas som er rekordbillige under Black Week!

Er du en av dem som liker å benytte deg av naturen vi er så heldige å ha her til lands har du nok også et forhold til tursko. Enten du trenger nye, flere par, eller på utkikk etter dine første, kan du nå glede deg over Black Week-tilbud hvor du kan få populære tursko til rekordlave priser.

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Ute etter tips og triks, eller andre gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Friday.

Hoka Anacapa: Testvinnende tursko

Hos Outdoorgearlab er det Hoka Anacapa Low GTX som blir kåret til en av de beste turskoene. Skoen har vanntett GORE-TEX-membran og et lettvektig skinn, som sammen gjør turskoen allsidig og komfortabel.

Lurer du på hvilke andre tursko som har blitt kåret til best i test anbefaler vi å lese «Tursko: Disse er best i test til dame og herre i 2023»

best i test
Anacapa Low GTX

Anacapa Low GTX

Denne har aldri vært billigere!
Sjekk prisen her

Merrell: Tursko til rekordlav pris

Moab Speed Thermo er en tursko laget med overdel i vannavvisende materiale, og yttersåle fra Vibram som gir forbedret grep på fuktig underlag. Flere kunder skryter av godt grep både på vinterføre, terreng og asfalt.

rekordbillig
Merrell Moab Speed Thermo Mid

Merrell Moab Speed Thermo Mid

Sjekk prisen her

The North Face: Tursko laget av resirkulert materiale

Dette er en lett tursko som er helt vannavstøtende og ventilerende takket være en membran som beskytter mot plutselige regnskurer, men også mot gjørmete humper og våte underlag. Turskoen har et ekstra beskyttende lag på tærne og antibakteriell lett, pustende og dempende innersåle.

mye å spare
The North Face Vectiv Fastpack Mid Futurelight W Kelp Tan/TNF Black (Størrelse 37.5)

The North Face Vectiv Fastpack Mid Futurelight W Kelp Tan/TNF Black (Størrelse 37.5)

Pris nå: 1 899 kroner hos Milrab
Her får du den til laveste pris

Alfa Kvist Advance: Super tursko til skog og mark

Dette er en lett og komfortabel tursko med vanntett Gore-Tex-membran og Vibram-yttersåle med godt grep. Overdel i slitesterk tekstil og forsterket sidekant. Passer perfekt for turer i skog og mark.

aldri vært billigere
Alfa Kvist Advance 2.0 GTX Dame

Alfa Kvist Advance 2.0 GTX Dame

Pris nå: 1 299 kroner hos TopSports

Her kan du forresten lese om fjellstøvlene som er kåret til best i test i 2023.

Vasque Breeze: Allsidig og komfortabel tursko

Dette er en lett og svært allsidig tursko med Nature Tex® membran som holder deg tørr i all slags vær, og som puster godt! Nature-Tex® membran er laget av 50% resirkulerte materialer. Perfekt for deg som foretrekker kortere turer.

mye å spare
Vasque Breeze LT Low NTX

Vasque Breeze LT Low NTX

Sjekk prisen her

Salomon Outrise Gtx: Tursko som passer blandet terreng

Turskoen fra Salomon passer svært bra til blandet terreng, og er perfekt til aktiviter, hverdagsbruk og dagsturer i marka. Skoen har også GORE-TEX membran samt godt grep på varierende underlag.

aldri vært billigere
Salomon Outrise Gtx Black/black/phantom UK 10 / EU 44 2/3

Salomon Outrise Gtx Black/black/phantom UK 10 / EU 44 2/3

Pris nå: 1 280 kroner hos AYA Sport

adidas Terrex Tracerocker: Turko til under 600 kroner!

Denne terrengskoen er laget med vanntett GORE-TEX overdel slik at du holder deg tørr på bena uansett vær, samt Traxion-yttersåle med knotter sørger for bedre grep på fuktig underlag. Flere kunder sier den lette skoen passer svært godt til ulike turer på sommeren.

knallpris!
adidas Terrex Tracerocker 2 GTX

adidas Terrex Tracerocker 2 GTX

Sjekk prisen her

Helly Hansen Cascade

Disse turskoene fra Helly Hansen er lette og stabile, med en vanntett og pustende membran. Får skryt av kunder for å være en lett og behagelig sko som sitter bra på foten. Nå får du den til rekordlav pris.

Aldri vært billigere
Helly Hansen Cascade Low Ht

Helly Hansen Cascade Low Ht

Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: