Shopping

Helgens beste sport og frilufts salg

Denne uken har du sjansen til å sikre deg alt fra merkeklær og sko til sportsutstyr og turutstyr til nedsatte priser. Dette er ukens beste salg:

Årets første vårmåned er endelig her og nettbutikkene feirer våren med å gi deg en rekke gode salg og tilbud. Denne uken kan du blant annet sikre deg turklær treningstøy og kjøkkenutstyr til en redusert pris.

Se helgens beste tilbud under her:

Vårsalg på elsykkler med 40% rabatt og fri frakt

Klikk på bilde for å se hele salget hos E-Wheels.

E-Wheels er en stor og stolt leverandør av transportmidler både med og uten motor. Hos nettbutikken kan du denne helgen finne et stort utvalg El-sparkesykler og El-Sykler til en knallgod pris. Nå får opptil 40% rabatt og fri frakt på blant annet Norges mest solgte el-sparkesykkel og El-sykkel. Du kan faktisk spare opptil 5000 kroner.

Se hele salget hos E-Wheels her.

Påskesalg på alt du trenger til påsken

Stormberg har et stort utvalg av turklær og utstyr. klikk på bilde for å se hele påskesalget deres.
Stormberg har et stort utvalg av turklær og utstyr. klikk på bilde for å se hele påskesalget deres.

Stormberg har i over 24 år sikret nordmenn utendørsklær i høy kvalitet for hele familien. Denne uken kan du sikre deg en rekke praktiske plagg av høy kvalitet til en helt fantastisk pris. Nå kan vi virkelig gjøre deg klar til påsken og sikre deg alt du trenger til påsketuren til en redusert pris.

Se hele salget hos Stormberg her.

Opptil 70% rabatt hos Anton Sport

Nå får du opptil 70% Rabatt på vinterens varer hos Anton Sport.

Anton Sport tømmer lagerene og gir deg en rekke gode rabatter denne helgen. Nå kan du sikre deg vinter klær og utstyr med opptil 70% rabatt. Her finner du alt fra skiutstyr til sko og vinterklær til bindinger. Alt til en redusert pris.

Se hele salget hos Anton Sport her.

Opptil 40% rabatt på all vinterbekledning hos Milslukern

Se hele salget hos Milslukern ved å trykke på bildet.
Se hele salget hos Milslukern ved å trykke på bildet.

Milslukern har et stort og unikt utvalg av skiutstyr og løpeutstyr til dame og herre. Det finnes nesten ingen som kan måle seg med kunskapen og utvalget butikken har på disse to områdene. Denne helgen kan du sikre deg 40% rabatt på alle vinterbekledninger. Det vil si alle jakker, skibukser og boblejakker til en knallgod pris.

Se hele salget på Milsukern her.

20 til 60% medlemsrabatt på mengder av vintervarer hos Sportsnett

Stort medlemssalg hos Sportsnett. Se hele salget og sikre deg en rekke produkter i høy kvalitet her.

Sportsnett tømmer lagerene og gir deg en rekke gode medlemspriser på kjente merkevarer. Nå kan du sikre deg 20-60% medlemsrabatt på vinterklær, fjellski, sekker,alt til toppturen og skibriller.

Ikke medlem av Sportsnett? Bli medlem her.

Se hele sesongsalget hos Sportsnett.no her

Lagertømming hos Famme

Klikk på bilde for å se hele salget hos Famme.

Famme har et stort utvalg av treningsklær til dame. I nettbutikken kan du finne alt fra treningstights, joggesko og topper som passer perfekt til en aktiv livsstil. Denne helgen kan du gjøre et kjempe kupp hos nettbutikken. Nå tømmer Famme lagrene og du kan sikre deg treningstøy med en rabatt på opptil 60%.

Se hele salget hos Famme her.

Stort salg på utvalgte Hoka-sko hos Anton Sport

Klikk på bilde for å se hele salget hos Anton Sport

Hoka har raskt blitt den mest populære joggeskoen blant nordmenn. Anton sport har denne helgen et stort salg på en rekke utvalgte modeller fra skomerket og nå kan du virkelig gjøre et godt kjøp. På salget kan du finne modellene Mach 4, Rocket X, Evo Mafate 2, Clifton 8, Elevon 2 og Clifton Edge.

Se hele salget på Hoka her.

Påskesalg med opptil 70% rabatt hos Get Inspired

Se hele påskesalget hos Get Inspired her.

Get Inspired har et stort og flott utvalg av treningstøy, turklær, moteklær og sko til dame. Denne uken sparker nettbutikken i påskesalget og gir deg opptil 70% på en rekke varer. Her finner du alt fra jakker til superundertøy til en redusert pris.

Se hele utvalget på påskesalget her.

Vårsalg hos Kajakk & Fritid – Spar opptil 20 000 kroner

Klikk på bilde for å se hele salget hos Kajakk & Fritid.

Kajakk og fritid har et stort utvalg friluftsprodukter til en hver anledning. Alt fra sykler, SUP-brett, kajakker og båter kan du finne i nettbutikken deres. Denne uken kan du sikre deg en rekke produkter til en nedsatt pris. Blant annet kan du sikre deg flere populære SUP-brett med nesten 50% rabatt. Om du har planer om å kjøpe SUP-brett denne sesongen er tiden for det nå!

Se hele salget hos Kajakk & Fritid her.

Nyttige lenker:

Startsiden Shopping: Se flere shoppingtips hos Startsiden guider

Prisguiden.no: Sammenlign priser på en rekke varer.

Yr.no: Hold deg oppdatert på helgeværet her.

Les mer på våre temasider: