Ukesmeny: 7 middagstips fra Fru Timian
7 smakfulle middagstips til en variert ukesmeny av Fru Timian. Her finner du kjøtt, fisk og vegetar, og alt fra tapas til torsk og pai.
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Ny uke, ny ukesmeny! Jeg er straks klar for en ny uke! Håper du også er det! Solen skinner og jeg kan trygt konkludere med at vinduene burde ha vært vasket, for det herlige lyset er ganske så ubarmhjertig. He he he! Det får vente!
Middagstips fra Fru Timian
Vil du se litt «behind the scenes» kan du følge med på min historie på Instagram. Du finner henne som Fru Timian eller frutimian i alle sosiale medier.
Ukesmeny med både kjøtt, fisk og vegetar
Når jeg lager ukemenyer prøver jeg bestandig å ha en god variasjon på middagene. Med to fiskemiddager, én med svinekjøtt, én med storfekjøtt, én med kylling og én vegetarmiddag. Og for den syvende og siste velger jeg en til av en av disse. Og så skal middagene være lettvinte i ukedagene. I helgene kan de gjerne ta litt mere tid å lage – for da har vi jo som regel noen flere minutter til rådighet når vi lager mat.
Vil du ha flere middagtips? Her samler vi alle middagstips vi skriver, og middager hele familien, barn og gjester vil elske!
Fristende ukesmeny:
Jeg håper du finner mange ting som frister denne uken også! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!
Mandag – Pytt i panne med speilegg og pølser
Tirsdag – Kjøttboller og spaghetti i skjønn forening
Onsdag – Stekt torsk med grønnsaker og guacamole
Torsdag – Koteletter med saus og grønnsaker
Fredag – Trendy ukesmeny med Poké bowl
Lørdag – Spansk ukesmeny med tapas
Bloomingville Rani
Kjøp flotte tapasfat og tallerkener fra Bloominville herSøndag – Ukesmenyens vegetar: Spinatpai med fetaost
For deg som ikke spiser kjøtt, vil spise mer grønt eller prøve noe nytt kommer det her en herlig variant av pai: Spinatpai med fetaost.