Shopping

Unboxing av L’Occitane en Provence sin premium-julekalender (2023)

Bilde av smilende kvinne med L'occitane en Provence sin premium-julekalender (2023) i hendene foran en stripete rosa og lilla vegg og har flott 70-talls design i rosa, grønn, hvit og rød. Her får du L'occitane en Provence sin bestselgende håndkrem, dusjolje og mye mer!
Vi har åpnet L'Occitane en Provence sin premium-julekalender (2023) og forteller deg hva vi syntes om pris, verdi, julestemning og produktkvalitet! (Foto: ABC Guider)

Er du på utkikk etter nye velduftende skjønnhetsprodukt? Da vil du nok like denne julekalenderen, med bestselgere fra L’Occitane!

Vi åpner en av de dyreste av årets julekalendere fra L’Occitane en Provence og forteller hva vi synes! Julekalenderen med alt fra merkets bestselgende håndkremer og dusjoljer til hudpleie, håndkremer og shower gels er ikke bare skikkelig flott, men produktene i skjønnhetskalenderen lukter også nydelig! For å vurdere skjønnhetskalenderen har vi vurdert ting som pris, hvorvidt den gir julestemning, har en god verdi for pengene og produktenes kvalitet.

Vil du være sikker på at du finner riktig julekalender? Her har vi samlet flere populære julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi L’Occitane en Provence sin julekalender (2023)

Positivt

+ Produkter alle får bruk for

+ Flott og unikt design på julekalenderen

Negativt

– Julestemning

– Pris

fri frakt
L'Occitane premium-julekalender

L'Occitane premium-julekalender

Oppdag 24 ikoniske produkter for hele kroppen, inkludert bestselgere og reisestørrelser i vår premium julekalender. Verdi: 1924,-
Sjekk prisen her

Holder skjønnhetskalenderen det den lover?

Til 1399 kroner får du her produkter til en verdi av 1924 kroner. Flesteparten av produktene er i små størrelser, men for deg som ønsker å prøve nye varianter av produktene til L’Occitane, finne nye favoritter fra merket eller er mye ute på reise er dette kanskje et pluss?

Gir adventskalenderen fra L’Occitane en Provence oss julestemning?

@startsiden_guider

Unboxer L’Occitane Premium julekalender – vi sjekker om julekalenderen til dame holder det den lover! #julekalender #unboxing #jul #kalender #sminkekalender #beautytok

♬ original sound – StartsidenGuider

Julekalenderen oser ikke av julestemning med sine klare neonfarger, men innpakningen og løsningen på kalenderen er skikkelig fin! Den er også i ganske tykk papp, noe som gjør at du både kan bruke den igjen flere år eller bruke den til å oppbevare småting som smykker og ringer.

Er du usikker på hvilken sminkekalender du ønsker deg? Disse populære sminkekalenderene fra 2023 er fortsatt tilgjengelige!

Produktkvalitet

L’Occitane er kanskje mest kjent for sine populære håndkremer, men også shower oils og sjampoene til det franske merket søkes det mye etter. Her får du en smakebit av alle og mer! Du får riktignok mange små størrelser av produktene, og bare tre produkter av full størrelse, men da får du også prøvd de forskjellige produktene i flere forskjellige typer og dufter.

Variasjon

Variasjonen i skjønnhetskalenderen er god – for deg som liker best skjønnhetsprodukter. Her får du alt fra kremer og såper til hår, hender, ansikt, samt en neglefil og eye- og sheetmask.

Sminkekalender 2023: Her er årets julekalender til dame

Er julekalenderen fra L’Occitane verdt pengene?

Vi anbefaler julekalender til deg som ikke er utpreget sminkeinteressert, ikke veldig opptatt av faste merker innen ansiktspleie, men som liker gode, velduftende produkter til kropp, hår og ansikt.

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere