Smarte tips

Årets valpekalender for 2024 – Gå trygt inn i et nytt år med kalenderen fra Norges Blindeforbund

Norges Blindeforbund serverer nok en gang kalenderen med Norges desidert søteste valper. Samtidig bidrar du til at mennesker med synsutfordringer får et bedre tilbud i samfunnet.

Du skal ha et hjerte av betong om du ikke smelter litt av bilder på veggen med søte hundevalper. Det er noe helt eget med en liten vovs som med store øyne og logrende hale formelig oser av betingelsesløs kjærlighet og bunnløs nysgjerrighet.

Gi valgfritt beløp

Valpekalender 2024

Gi et menneske som har mistet synet, hjelp til å reise seg etter livskrisen – og få opplæring i å leve et selvstendig liv igjen.
Bestill kalenderen her

Velg selv ønskelig beløp for valpekalenderen. På den måten kan du støtte Norges blindeforbund med det du selv ønsker. Om det er 100 eller 1000 kroner er det helt opp til deg.

Og det blir knapt søtere enn de små skøyerne som figurerer i den årlige valpekalenderen fra Norges Blindeforbund.

Valpeformelen er inntakt også i 2024-utgaven. Her kan du skrive opp bursdager, viktige merkedager og avtaler, samt holde kontroll på helligdager (for ikke å glemme røde dager). Og som alltid er det tolv måneder fylt med pelskledde søtnoser.

Se flere søte valpebilder og bestill kalenderen her

Dette er med andre ord den ideelle gaven å gi til dyrekjære venner, familiemedlemmer eller til deg selv for å henge på kjøkkenveggen, i stua eller på jobben.

Valpekalender 2024

Du velger selv hvilket beløp du ønsker å støtte Blindeforbundet med når du bestiller kalenderen
Bestill kalenderen her

Men samtidig som kalenderen er Norges søteste og mest populære, er den kanskje også den viktigste.

Når du bestiller kalenderen, bidrar du til at mennesker med synsutfordringer får et bedre tilbud i samfunnet og kan leve livet som alle andre. Støtten bidrar til å kunne gi selvstendigheten tilbake til mange blinde og svaksynte.

Her kan du bestille Norges Blindeforbunds valpekalender.

Bestill kalenderen for 2024 nå og få de nydelige valpebildene i postkassen din (Foto: Norges Blindeforbund)

Vet du at en førerhund kan forandre alt?

Ikke bare viser den veien fra A til B. Førerhunden gir også det ekstra dyttet til å gå ut døren, og slik kommer mange mennesker seg ut av ensomheten.

Hunden kan finne frem nøklene vi har mistet på gulvet, den går utenom stengsler som hindrer oss i å komme frem, og sørger for at vi kommer oss trygt over veien. Ved hjelp av førerhunden, kan mennesker som har mistet synet bli en del av samfunnet igjen.

Ved å bestille valpekalenderen får du ikke bare søte valper på veggen, du bidrar også til at mennesker med synsutfordringer kan få en bedre hverdag.

Du velger selv hvilket beløp du ønsker å støtte Blindeforbundet med. Bestill kalenderen her.

Les mer på våre temasider: