Mat og drikke

Vaniljekrem til kaker og desserter

Hjemmelaget vaniljekrem som smaker helt fantastisk. Perfekt som fyll i kaker eller til desserter.

Vaniljekrem

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha både stangen og frøene i en kjele sammen med fløte. Kok opp.

Ha eggeplomme, sukker og maisenna i en bolle, visp sammen.

Ta vaniljestangen ut av kjelen. Hell blandingen litt etter litt over eggene mens du visper kraftig.

Ha alt tilbake i kjelen og varm opp under omrøring til vaniljekremen tykner.

Sett kaldt og la den avkjøles helt, rør et par ganger underveis.

Les mer på våre temasider: