Mat og drikke

Vannmelon: Oppskrift på frisk og enkel sommersalat

Bilde av frisk, enkel, sunn og kjapp sommersalat med vannmelon, fetaost og mynte på et bord i en blå skål. Vi gir deg oppskrift på det smakfulle tilbehøret som passer ypperlig til sommerens grilling.
Denne salaten må prøves! Enklere, mer smakfull eller kjappere sommersalat skal du lete lenge etter. Den er også både sunn og passer til både grilling, tapas eller som en sunn snacks eller mellommåltid. (Foto: ABC Guider)

Oppskrift på enkel, kjapp, sunn og smakfull sommersalat med vannmelon, mynte og feta. Salaten passer både til grilling, snacks og lunsj.

I det temperaturene stiger og solen skinner hyppigere over det ganske land melder også de alle beste vannmelonene sin ankomst i butikkene. Den søte, forsfriskende og tørsteslukkende frukten slås sjelden når det kommer til valg av perfekt snacks i sommervarmen.

Vi har laget en oppskrift på undertegnedes favoritt-sommersalat med vannmelon. En utrolig enkel og kjapp sommersalat du smeller sammen på ikke lange tiden bestående av bare vannmelon, feta og mynte.

Den uslåelige kombinasjonen mellom søtt, salt og mynte passer like godt til grillmaten, som til et tapasbord, en lett snacks eller en sunn lunsj. Har du ikke prøvd den før må den prøves!

Her samler vi forresten alle våre digge oppskrifter, og tips til både middager, lunsj og desserter.

Salatboller med lokk

Salatboller med lokk

Smart og stilrent skålsett fra Bodum som består av to skåler i forskjellige størrelser laget i varmefast borosilikatglass som er ildfast, og tilhørende lokk i silikon.
Sjekk prisen her

Er vannmelon sunt?

Vannmelon er dessuten sunt, kalorifattig og inneholder mange viktige næringsstoffer. Aftenposten har med frukten som én i artikkelen sin «dette er tre av de sunneste fruktene», så denne kan du spise mye av og med god samvittighet!

Slik lager du forresten sommerens herligste forrett

Oppskrift på sunn og kjapp sommersalat med vannmelon:

Bilde av frisk, enkel, sunn og kjapp sommersalat med vannmelon, fetaost og mynte på et bord i en blå skål. Vi gir deg oppskrift på det smakfulle tilbehøret som passer ypperlig til sommerens grilling.
Tid
10 min
Porsjoner
4

Denne utrolig smakfulle sommersalaten er både sunn, kjapp og utrolig enkle å lage! Ved hjelp av bare 3 ingredienser smeller du raskt sammen det som nok blir samtlige gjester og familiemedlemmer sin nye yndlingssalat. Vil du avansere kan du legge til både god olivenolje, havsalt, pepper, lime og ruccola.

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt vannmelon i terninger av ønsket størrelse og ha i en stor skål eller bolle.

2.

Del opp fetaost med hendene og dryss over melonen.

3.

Grovhakk så bunten med mynte og dryss over melonen og fetaosten.

Oppskrift på verdens beste limonade