Shopping

Vårjakke 2022: Her er årets vårjakke til dame

Vårjakkene har kommet i butikk. vi har sammlet våres seks jakker som er på moten nå.
Vårjakkene har kommet i butikk. vi har samlet våres seks jakker som er på moten nå. (Foto: Ellos / Stories / Nelly)

Våren har meldt sin ankomst og det er på høy tid å finne årets vårjakke. Her er årets fineste vårjakker til dame.

Det finnes ingen bedre følelse enn å pakke bort den tunge vinterjakken og finne en ny vårjakke for sesongen. Når fuglene kommer tilbake fra sør og timene med solglimt blir lenger, har våren kommet for fullt. 

Det finnes en rekke ulike jakker og trendene varierer fra år til år. Denne våren ser vi seks ulike jakke varianter som står sterkt i motebildet. Vi har samlet våres favoritter til en enkel oversikt slik at du kan finne den vårjakken som passer ditt behov.

Er du på utkikk etter vårsko? her er sesongens fineste vårsko til dame.

Cargojakke

Cargojakken også kjent som utility-jakke har blitt børstet støv av og brakt tilbake fra 2000-tallet. Den populære jakken har et røft uttrykk med store, synlige lommer og militærlignende design. 

Vårjakke 2022

Rosa cargojakke

Cargojakken fra Ellos kommer med glidelås og knapper foran samt fire lommer med klaff. Jakken har justerbar passform med innvendig snøring med stoppere i midjen.
Kjøp jakken hos Ellos
Vårjakke 2022

Beige cargojakke fra Only

Jakke i myk, smidig tencel. Skjulte trykknapper og snøring i midjen. To lommer nederst og to brystlommer. Ermene kan rulles opp og festes med hempe med knapp.
Kjøp hos Ellos
Vårjakke 2022

Cargo jakke fra Gant

Grønn cargojakke fra gant med glidelås og trykknapper. jakken har en snor i midjen og fire lommer foran for en fin figur.
Kjøp hos Nelly.com

Skjortejakke 

Skjortejakken kom for fult for to sesonger siden, men den er også å se i trendbildet denne våren. Skjortejakken er allsidig og kan styles både opp og ned, og det er ikke rart mange har lagt sin elsk på denne varme deilige jakka. 

Vårjakke 2022

Saint tropez skjortejakke

Varm skjortejakke i rutete mønster fra Saint Tropez. Jakken er myk, knapper foran og lommer på siden og på brystet. Jakken finens i to ulike farger: Rosa og grønn
Kjøp hos Ellos
Vårjakke 2022

Beige skjortejakke

Myk skjortejakke med to lommer foran fra Vero Moda.
Kjøp jakken hos Nellt.com
Vårjakke 2022

Rosal flerfarget skjortejakke

flerfarget skjortejakke fra Rosal er en myk og varm skjortejakke som er perfekt til vårens skiftende vær.
Kjøp jakken hos Høyer.no

Quilted jakker 

Vårjakken vi kommer til å se mye av i sesongens motebilde er quilted jakker, også kjent som vaffeljakker. Disse jakkene er vatterte og passer perfekt som et overgangspagg. Quilt er også å se på vester denne våren. 

Vårjakke 2022

Quilted blomsterjakke

Vatert quilted jakke med blomstermotiv perfekt til vårens turer i byen. Jakken har knapper i front og en perfekt passform.
Kjøp jakken hos & Other Stories
Vårjakke 2022

Jolie jakke

Vattert jakke med boxy passform. Jakken er blå og polstre og har en avkortet lengde. Den har vevet kvalitet i polyester, krage, framspenne med trykknapper, en brystlomme, diagonale lommer og mansjetter med knapper.
Kjøp jakken hos Gina Tricot
Vårjakke 2022

Quilted jakke

Oversized vattert jakke med quilted finish. Jakken er varm og behagelig å ha på.
Kjøp jakken hos Stories.com
Vårjakke 2022

Blomster jakke i Quilted

Vatert quilted jakke med blomstermotiv perfekt til vårens turer i byen. Jakken har knapper i front og en perfekt passform.
Kjøp hos & Other Stories

Trenchcoat – den klassiske vårjakken

Det kan aldri så feil med en klassisk trenchcoat, og denne våren får du både klassiske modeller i kamel eller beige, i tillegg til noen nye varianter med puffermer og andre farger. Det klassiske knytebelte i midjen gir en feminin silhuett, men kan enkelt tas av om du ønsker å bære jakken uten. 

Vårjakke 2022

Trenchcoat fra Tiger Of Sweden

Klassisk trenchoat med justerbart belte i midjen. Kåpen kommer i en beige farge og har den klassiske trenchoat passformen.
Kjøp jakken hos Høyer.no
Vårjakke 2022

Trenchcoat fra Nelly

Nydelig trenchcoat fra NLY trend. Jakken har lange ermer med spenn i ermeenden, Avtakbart belte i midjen og lommer i front.
Kjøp jakken hos Nelly.com
Vårjakke 2022

Klassisk Trenchcoat

Klassisk trenchcoat med et avslappende utseende. Jakken kommer til to farger: Beige og sort.
Kjøp jakken hos & Other Stories

Allværsjakke

Selv om qulted jakker og skjortejakker i uller er både stilige og moteriktige, må vi av og til innse at vi bor i et værhardt land.  Noen vårdager er det lite annet som funker enn en god allværsjakke som tåler vind og regn. Heldigvis trenger det ikke å gå på bekostning av antrekket. Det finnes nemlig en rekke allværsjakker som passer perfekt i motebildet. 

Løpe sesongen har starter for fult. Les saken om årets løpesko her.

Vårjakke 2022

Bergans Cecilie allværsjakke

Allsidig, værbeskyttende og fullt utstyrt skalljakke laget for all slags eventyr.
Bestill jakken hos Get Inspired
Vårjakke 2022

Mountain Equipment turjakke

Teknisk softshelljakke som gir super vindbeskyttelse! Jakken er konstruert med et lett, dobbeltvevd softshell-materiale som gir god pusteevne. Fast hette med plass til hjelm under, hakebeskytter og brystlomme med glidelås. Den lave vekten gjør den enkel å pakke med seg.
Kjøp jakken hos Get Inspired

Tynn boblejakke

Den lette dunjakken ser vi både på fjellturer og byturer. Jakken som holder varmen når temperaturen er litt lavere enn normalt har nærmest blitt et fast innslag på våren, høsten og lange sommerkvelder. En tynn boblejakke kommer i en rekke farger og fasonger. Men et kjennetegn er at jakken er lett og holder deg god og varm uten å måtte bruke en stor boblejakke. 

Vårjakke 2022

Twentyfour dunjakke

En herlig jakke med 90/10 blanding av dun og fjær! Jakken er perfekt alene, eller super som et ekstra, varmende lag i sekken! Full glidelås i front og praktiske sidelommer med glidelås!
Kjøp jakken hos Get Inspired
Vårjakke 2022

Twentyfour dunjakke

En fantastisk isolasjonsjakke med tynn og lett BamCoalTex vattering – et nyutviklet yttermateriale som oppleves svært lett og mykt. Denne vatteringen har lignende kvaliteter som dun, men uten risiko for dunlekkasje, og vatteringen holder varmen selv i våt tilstand.
Kjøp jakken hos Get Inspired
Vårjakke 2022

Peak Performance dunjakke

Lett jakke som er helt super til en rekke utendørsaktiviteter! Jakken er designet med forbedret vind- og vannmotstand og det pakkbare designen gjør det enkelt å ta med hvor som helst.
Kjøp jakken hos Get Inspired

Les mer på våre temasider: