Shopping

Hansker med varme: Varmehanskene du bør ha i 2024

Collage av varmehansker. Vi har skrevet en guide som forklarer hva du bør tenke på når du skal kjøpe varmehansker. Vi har også funnet frem et par hansker med varme som gjør det godt i test, og utvalget i saken er både votter med varme, hansker med varme og fra merkene Hestra og Heat Experience. Variantene fungere til både vanlige aktiviteter ute, snøscooter og jakt.
Vi guider deg til riktig valg av de beste varmehanskene i 2023! Her finner du hansker med varme til alt fra jakt til hverdagslige aktiviteter, og fra merker som Hestra og Heat Experience. (Foto: ABC Guider)

Hold hendene dine varme på de kaldeste vinterdagene med et par batteridrevne varmehansker. Vi har funnet 5 par hansker med varme som fungerer godt!

Varmehansker med innebygde batteridrevne varmeelementer er midt i blinken for dem som er mye ute, og om du blir fort kald på fingrene er det skikkelig luksus å bare skru på en bryter og kjenne varmen strømme gjennom fingrene.

Dette er de beste varmehanskene på markedet

Det er et hav av ulike varmeplagg der ute og av varierende kvalitet. Vi har gjort jobben med å velge litt enklere for deg, og funnet de beste og mest funksjonelle varmehanskene der ute.

Ute etter flere gode produkt til all slags vær? Da bør du sjekke ut vår samleside for sport og friluftsliv!

Heat Experience varmehansker: 7 av 10 i test av hanskene med varme

Heat Experience All Mountain Glove

3 forskjellige varmenivåer Opptil 5 timers batteritid 2x oppladbart 2200 mAh li-ion polymer batteri
Sjekk prisen her

Disse varmehanskene fra Heat Experience gjorde det godt i Tek.no sin varmeplagg-test, og får blant annet skryt for kvaliteten, slitestyrken og at de er enkel i bruk.

Jaktbloggen simlajakt.com har også testet hanskene (2019) og omtaler varmen som brukbar og batterikapasiteten som ok, men trekker blant annet for «krøkkete plassering av stort og klumpete batteri på innsiden av håndleddet».

OutdoorX varmehansker

OutdoorX Elektriske Varmehansker

Denne hansken passer perfekt for en rekke utendørs aktiviteter – enten om du begir deg ut på en sykkeltur, går en fjelltur eller står på slalåm.
Sjekk prisen her

Nokså tynne og fleksible varmehansker i karbonfiber, til en rimelig pris! Disse er godt egnet til de fleste aktiviteter på kalde dager, og kommer med 2 stk 7.4V 2600mAh litiumbatterier.

Hestra Power Heater Gauntlet

Hestra Power Heater Gauntlet - 5 finger

Hestra Power Heater Gauntlet – 5 finger

Pris nå: 3 519 kroner hos Outnorth
Her får du den til laveste pris

Slitesterke materialer og tidløs design gjør dette perfekt for skikjørere og andre som får kalde hender. En CZone-membran beskytter mot fuktighet, og geiteskinn gir slitestyrke og godt grep.

Heat Experience varmevotter

Heat Experience Heated Outdoor Mittens, Black, M

Heat Experience Heated Outdoor Mittens, Black, M

Pris nå: 1 560 kroner hos Coolshop
Her får du den til laveste pris

Disse vottene er vanntette, og har varmeelementer som strekker seg fra bakhånden til fingertuppene. Vottene har ett batteri hver, og bruker et touch screen-vennlig materiale på tommelen som lar deg betjene smarttelefonen din uten å måtte ta av deg på hendene. Perfekt til hverdagsbruk!

På jakt etter andre former for varmeplagg? Les vår store guide til batteridrevne varmeplagg her!

Heat Experience Jakthanske

Heat Experience Jakthanske M Vanntett og pustende varmehanske - Hansker

Heat Experience Jakthanske M Vanntett og pustende varmehanske – Hansker

3 forskjellige varmenivåer
Opptil 5 timers batteritid
2x oppladbart 2200 mAh li-ion polymer batteri
Pris nå: 1 519 kroner hos Foto
Her får du den til laveste pris

Dette er varmehansker som er spesielt utformet med bruk på jakt i tankene. Dette medfører at de i tillegg til å være godt isolerte også har gode varmeelementer, og et par ekstra funksjoner som kommer godt med når man sitter og fryser på post.

Tuppen av pekefingeren på disse hanskene kan nemlig vippes av slik at skytterfingeren er lett tilgjengelig. I tillegg har de et materiale av non-slip i håndflatene slik at du alltid har godt grep.

Ontario Heat Gloves

Ontario Heat Gloves

Ontario har varmeregulering i tre trinn, og styres med en trykkbryter på håndleddet. Temperaturinnstillingene er: 38 °C, 45 °C eller 55 °C.
Sjekk laveste pris her

Dette paret med varmehansker fra Nevercold har tekniske spesifikasjoner som er sammenlignbare med de andre hanskene i denne guiden, men er betraktelig tynnere. Hanskene er laget i fleece, og har kunst-skinn i håndflaten.

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe varmehansker?

  1. Materiale: Varmehansker kan være laget av ulike materialer, inkludert lær, ull, fleece, syntetiske stoffer og mer. Velg et materiale som passer til bruken din og temperaturen du forventer å bruke dem i. Lærhansker kan være mer slitesterke, mens ull og fleece kan være varmere.
  2. Isolasjon: Sjekk isolasjonen i hanskene. Isolasjonen bidrar til å holde hendene varme. Du kan finne hanskene med ulike tykkelser på isolasjonen, så velg en tykkelse som passer til temperaturen du vil bruke dem i.
  3. Vanntetthet: Hvis du planlegger å bruke varmehanskene i vått eller snørikt vær, bør du vurdere vanntettheten. Noen varmehansker er vanntette eller vannavstøtende, mens andre ikke er det. Sjekk produktbeskrivelsen nøye.
  4. Passform: Passformen er viktig for komfort og ytelse. Sørg for at hanskene passer godt på hendene dine uten å være for trange eller for løse. Det bør være nok plass til å bevege fingrene komfortabelt.
  5. Fingerferdighet: Hvis du trenger å utføre presise oppgaver mens du bruker hanskene, som å betjene en smarttelefon eller håndtere små gjenstander, må du vurdere hanskens fingerferdighet. Noen varmehansker har spesielle materialer eller teknologi som gir god fingerferdighet.
  6. Aktivitet: Tenk på hva slags aktiviteter du planlegger å bruke hanskene til. For eksempel kan hanskene for alpint eller snowboarding være forskjellige fra de du vil bruke til å gå en tur i kaldt vær.
  7. Pris: Varmehansker kommer i ulike prisklasser. Sett en budsjettgrense og forsøk å finne hanskene som gir best verdi for pengene innenfor det budsjettet.
  8. Vurderinger og anmeldelser: Les anmeldelser og vurderinger av produktene du vurderer å kjøpe. Dette kan gi deg innsikt i hvordan andre brukere har opplevd hanskene i praksis.
  9. Vask og vedlikehold: Sjekk hvordan hanskene kan vaskes og vedlikeholdes for å holde dem i god stand over tid.

Ved å vurdere disse faktorene grundig, kan du finne de riktige varmehanskene som passer til dine behov og sørger for at hendene dine forblir varme og komfortable i kaldt vær.