Shopping

Varmehansker: Varmeplagget du bør ha

Collage av varmehansker.
Varmehansker: Vi har funnet de beste hansker med varme for deg. (Foto: ABC Brand Studio)

Hold hendene dine varme på de kaldeste vinterdagene med et par batteridrevne varmehansker. Vi har funnet 5 par hansker med varme som fungerer godt!

Varmehansker: Om du har vært ute en vinternatt før, og spesielt om den i såfall har vært kald og våt, kjenner du garantert verdien av å ha et par varme hansker eller votter.

Å bli så frossen på hendene at de blir både røde, vonde og mister førlighet kan være direkte farlig. Hendene våre er jo tross alt vårt viktigste arbeidsredskap. Samtidig er det så utrolig deilig å tre et par tørre og varme hansker på hendene, men har du vært ute i snøen hele dagen må du fort tenne bål for å drive fukten og kulda ut igjen av dem.

Klesplagg med varmeelementer er en produktkategori som ikke nødvendigvis er splitter ny, men som takket være store fremskritt særlig i batteriteknologi, har tatt helt av de siste årene.

Ut på tur? Sjekk ut vår samleside for friluftsliv!

Varmehansker med innebygde batteridrevne varmeelementer er midt i blinken for dem som er mye ute, og om du blir fort kald på fingrene er det skikkelig luksus å bare skru på en bryter og kjenne varmen strømme gjennom fingrene.

Dette er de beste varmehanskene på markedet

Det er et hav av ulike varmeplagg der ute av varierende kvalitet, så vi har gjort jobben med å velge litt enklere for deg, og funnet de beste og mest funksjonelle varmehanskene der ute.

Her til lands er det den norske varmeplagg-produsenten som dominerer i butikkene, og de produserer flere varmende alternativer til hendene dine:

Disse hanskene er vanntette, og har varmeelementer som strekker seg fra bakhånden til fingertuppene. Hanskene har ett batteri hver, og bruker et touch screen-vennlig materiale som lar deg betjene smarttelefonen din uten å måtte ta av deg på hendene. Perfekt til hverdagsbruk!

Disse varmehanskene fra Heat Experience gjorde det godt i Tek.nos varmeplagg-test, og får blant annet skryt for kvaliteten, slitestyrken og at de er enkel i bruk. Jaktbloggen simlajakt.com har også testet hanskene (2019) og omtaler varmen som brukbar og batterikapasiteten som ok, men trekker blant annet for «krøkkete plassering av stort og klumpete batteri på innsiden av håndleddet».

På jakt etter andre former for varmeplagg? Les vår store guide til batteridrevne varmeplagg her!

Disse skihanskene fra Gridarmor er perfekte til dager i bakken, og holder hendene dine gode og varme når du sitter i skiheisen eller suser ned løypene.

Dette er varmehansker som er spesielt utformet med bruk i jakt i tankene, som medfører at de i tillegg til å være godt isolerte og ha gode varmeelementer, også har et par ekstra funksjoner som kommer godt med når man sitter og fryser på post.

Tuppen av pekefingeren på disse hanskene kan nemlig vippes av slik at skytterfingeren er lett tilgjengelig. I tillegg har de et materiale av non-slip i håndflatene slik at du alltid har godt grep.

Dette paret med varmehansker fra Nevercold har tekniske spesifikasjoner som er sammenlignbare med de andre hanskene i denne guiden, men er betraktelig tynnere. Hanskene er laget i fleece, og har kunstskinn i håndflaten.