Shopping

Vi åpner L’Occitane en Provence sin billigste julekalender (2023)

Bilde av smilende kvinne med L'occitane en Provence sin billigste julekalender (2023) i hendene foran en stripete rosa og lilla vegg og har flott påfugl-design i rosa, grønn, hvit og rød. Her får du L'occitane en Provence sin bestselgende håndkrem, dusjolje og mye mer!
(Foto: Colourbox)

Vi har åpnet L’Occitane en Provence sin julekalender for 2023, og forteller hva vi synes om både pris, produktkvalitet, verdi og julestemning!

Vi åpner den billigste av årets julekalendere fra L’Occitane og forteller hva vi synes. Julekalenderen med hudpleie, håndkremer, bodylotion og shower gels er ikke bare skikkelig flott, men den dufter også himmelsk! Med i betraktningen av hva vi synes tar vi faktorer som pris, julestemning, verdi for pengene og kvaliteten på produktene.

Vil du være sikker på at du finner riktig julekalender? Her har vi samlet flere populære julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi L’Occitane en Provence sin julekalender (2023)

Positivt

+ Produkter alle får bruk for

+ Flott design på julekalenderen

Negativt

– Julestemning

Fri Frakt
L'Occitane-julekalender - Klassisk

L'Occitane-julekalender – Klassisk

24 skatter som skjemmer bort ansikt, hår og kropp. Gled noen du bryr deg om eller unn deg selv en overraskelse hver dag frem til julaften! Verdi: 1356,-
Sjekk prisen her

Holder skjønnhetskalenderen det den lover?

Her får du produkter til en verdi av 1356 kroner og det betaler du 699 kroner for. Kalenderen kommer i en flott innpakning som virkelig pynter opp! De fleste produktene er i små størrelser, men dette gjør også at du får prøvd en del nye varianter av produktene til L’Occitane i tillegg til å ha et velfylt lager med skjønnhetsprodukter til reise.

Gir skjønnhetskalenderen fra L’Occitane en Provence oss julestemning?

@startsiden_guider

Vi åpner alle lukene i julekalenderen fra L’Occitane – hva synes du om innholdet? #loccitane #julekalender #unboxing #åpnerjulekalender #fyp #æøå #åpnerpakke

♬ original sound – StartsidenGuider

Julekalenderen oser ikke av julestemning med sine klare neonfarger, men denne innpakningen er skikkelig fin! Den lyser opp en ellers mørk og grå tid med sitt fine 70-tallsmønster, spreke farger og påfugl-dekor.

Er du usikker på hvilken sminkekalender du ønsker deg? Disse populære sminkekalenderene fra 2023 er fortsatt tilgjengelige!

Produktkvalitet

L’Occitane er kanskje mest kjent for sine populære håndkremer, shower oils og sjampo, og du får en smakebit av alle i denne julekalenderen. Du får mange små størrelser av produktene, men får da også prøvd de forskjellige produktene i flere forskjellige typer og dufter. Håndkremen får du for eksempel fire stykker av.

Variasjon

Variasjonen i skjønnhetskalenderen er god – for deg som liker best kremer og såper til hår, hender, ansikt og kropp! Her får du blant annet sjampo, balsam, forskjellige håndkremer, serum, kroppssåpe, neglefil og faste såpestykker.

Sminkekalender 2023: Her er årets julekalender til dame

Er julekalenderen fra L’Occitane verdt pengene?

Skal du kjøpe julekalender til noen som ikke er utpreget sminkeinteressert, veldig opptatt av spesielle merker innen ansiktspleie, men som liker gode produkt til kropp, hår og ansikt som lukter godt vil vi absolutt anbefale denne!

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere