Gjør det selv

DIY: Hvordan lage påskepynt av servietter

Har du lyst på ny påskepynt til påske? Hva med å avansere bordekkingen og glede voksne og barn med denne søte pynten laget av servietter!

Planlegger du årets påskepynt, og har lyst på noe nytt? Hva med påskeharer eller påskelilje av servietter? Her får du våre beste tips til enkle diy-prosjekter til påskepynten:

Dette kan være løsningen for deg som i siste liten finner ut at du vil gjøre noe ekstra med borddekkingen til påskeaften. Til deg som har glemt å kjøpe påskepynt, eller deg som elsker å lage ting selv! Det eneste du trenger er servietter, tråd, egg og eventuelt et flott bånd om du har.

Når du er ferdig kan påskeharene brukes som pynt på tallerken eller pynte opp løper og duk før lammelåret kommer på bordet. Disse påskeharene vil overraske og glede både store og små!

1. Påskehare med egg:

Bretter du disse søte påskeharene med egg har du pynt som vil gjøre en hver tallerken mer dekorativ! Legg serviettene på tallerken og pynt opp til påskefrokost eller påskemiddagen.

Forslag til produkter til påskehare med egg:
Annonselenke

Føler du deg ekstra kreativ kan du også strikke søte påskeegg til påske med denne enkle oppskriften. Kanskje er det disse som skal være eggene i haren fra videoen?

2. Søt påskehare med serviett og egg:

Denne er så enkel som den er søt! For ikke å snakke om at den gjør seg veldig fint på påskebordet. Her kan du velge serviett etter anledning og ønske, så er det bare å koke egg og sette i gang.

Du trenger:

  • Egg
  • Serviett
  • Hyssing

3. Påskehare av serviett:

Det eneste du trenger til denne oppskriften er servietter, og hvilke du vil bruke er helt opp til deg.

Gult er ett åpenlyst valg, men servietter i pasteller, hvitt, farger eller mønster blir også stilig. Her er det altså bare å slippe kreativiteten løs, trykke play på videoen over og sette i gang.

Flotte servietter til oppskriften:
Annonselenke

4. Påskelilje av serviett:

Det er virkelig ikke så vanskelig som en kan tro! Påskeliljene av servietter kan pynte opp påskebordet eller brukes som skåler til påskegodteriet som vist i videoen under.

Alt du trenger til denne oppskriften er servietter i valgfritt mønster og farge:

Påskepynt med barn

Dette er alle oppskrifter det kan være skikkelig moro å ha med barn på! Du kan også bruke ferdig resultat som pynt til fremtidige barneselskap, eller påskefest med venner. La barna bestemme servietter og se hva utfallet av en miks av farger og mønster kan gjøre.

Klør du i fingrene og vil ha flere kreative prosjekter i påsken kan du enkelt lære deg å strikke sokker, med denne oppskriften på kule Kvikk Lunsj-sokker.

Flott påskepynt vi ønsker oss:
Annonselenke

Mer inpirasjon til påskepynt:

Kreative ideer: Videoer for de kreative med gjør-det-selv-prosjekter til påske.