Shopping

Sammenleggbar tredemølle: Smått genialt

WalkingPad sammenleggbar tredemølle: Kvinne pakker sammen tredemøllen
WalkingPad X21, R2Pro og MC21: Har du fått med deg deg sammenleggbare tredemøllen?

Lyst på tredemølle hjemme, men tror du mangler plass og penger? Sammenleggbare tredemøller som WalkingPad får deg til å tro om igjen!

Har du hørt om sammenleggbar tredemølle, eller «WalkingPad»? I disse dager er det stadig flere som lever et alt for stillestående og inaktivt liv. Hverdagen for mange består av å sitte stille på jobb, for å så komme hjem og sitte mer stille der. For eksempel er det kun 1 av 5 som oppfyller myndighetenes anbefaling om fysisk aktivitet.

Mange synes også dørstokkmila for å somle seg til å dra på treningsstudio eller trene utendørs er alt for lang, men heldigvis finnes det råd. Vi har funnet 3 av de mestselgende WalkingPad-modellene i landet, som også vi ser mange søker etter.

Hva er en WalkingPad?

WalkingPad er en type bærbar og sammenleggbar tredemølle som er designet for å gjøre det enklere å få trent og å holde seg aktiv i en travel hverdag.

WalkingPad skiller seg fra tradisjonelle tredemøller ved å være både kompakt og portabel. Designet gjør det nemlig mulig å brette den sammen og oppbevare den på en praktisk måte. Dette gjør den ideell for folk som har begrenset plass hjemme eller på kontoret fordi du enkelt kan plassere den under sengen, i et skap eller lignende.

WalkingPad X21 sammenleggbar tredemølle – Best i test

Best i test hos Tek.no
Kingsmith WalkingPad X21

Kingsmith WalkingPad X21

-Toppfart på 12 km/t
-Lav vekt
-Kompakt
Sjekk prisen her

Enten du ønsker en rolig spasertur eller en mer intensiv løping, kan du enkelt tilpasse farten slik at den passer til ditt tempo og fysiske form. Noen WalkingPads er laget kun med nettopp gåing i tankene, mens enkelte modeller lar deg løpe.

Noen modeller kommer også med tilkoblingsmuligheter til apper som lar deg spore fremgangen din, sette treningsmål og delta i virtuelle treningsøkter. Noe som kan gjøre treningen både mer motiverende og engasjerende.

WalkingPad R2 Pro sammenleggbar tredemølle – Bestselgeren

Bestselger
Kingsmith WalkingPad R2 Pro

Kingsmith WalkingPad R2 Pro

-Kun 15 cm i tykkelse!
-Topphastighet på 12 km/t 
Sjekk prisen her

Hvorfor trenger du en WalkingPad?

Å investere i en WalkingPad kan være en smart beslutning av flere grunner. For det første, ved å ha en tredemølle tilgjengelig hjemme, kan du trene når som helst på dagen uten å bekymre deg for værforhold eller å måtte dra til et treningsstudio. Det gir deg fleksibilitet og sparer tid.

Gåturer eller løpeturer er en utmerket måte å få hjertet til å slå raskere og øke kondisjonen på. Å være fysisk aktiv kan også bidra til å redusere risikoen for flere helseproblemer, inkludert overvekt, hjerte- og karsykdommer og diabetes.

WalkingPad MC21 sammenleggbar tredemølle – Perfekt til hjemmekontoret

Limited Edition
Kingsmith WalkingPad MC21

Kingsmith WalkingPad MC21

-Kan kobles til den populære Zwift-treningsappen
-Topphastighet 10 km/t, perfekt til hurtig gange og jogging
Sjekk prisen her

En annen grunn til å vurdere å kjøpe en WalkingPad er at den kan bidra til å øke produktiviteten din. Hvis du jobber eller studerer hjemmefra, kan du enkelt kombinere aktivitet med arbeid ved å bruke WalkingPad under stående skrivebord eller mens du leser eller ser på videoer. Det kan bidra til å bekjempe en stillesittende livsstil og holde deg energisk gjennom dagen.

Alt i alt kan en WalkingPad være en god investering for de som ønsker å opprettholde en aktiv livsstil i en travel hverdag. Den kombinerer praktisk portabilitet med tilpasningsdyktig trening og moderne teknologi, noe som gjør det enklere å få regelmessig fysisk aktivitet uansett hvor du er.