Aktiv

WalkingPad: En genial, sammenleggbar tredemølle

Bilde av føtter som gpår på en sammenleggbare tredemølle eller gåmølle fra Walkingpad. Vi guider deg gjennom noen utvalgte modeller fra den populære produsenten.
Er et av nyttårsforsettene å trene mer? Med en sammenleggbar tredemølle eller gåmølle fra WalkingPad, som for eksempel X21, R2Pro og MC21, slipper du dørstokkmila. Disse bretter du enkelt sammen og oppbevarer hjemme!

Ser du etter en rimeligere og plassbesparende sammenleggbar tredemølle til gå- eller løpetrening hjemme? Da bør du vurder en WalkingPad!

Har du hørt om sammenleggbar tredemølle, eller «WalkingPad»? Dette er tredemøllene som er både rimeligere og mer plassbesparende enn alminnelige tredemøller og som gjør det enklere å trene hjemme.

Ifølge NHI er det bare 1 av 5 som oppfyller myndighetenes anbefaling om fysisk aktivitet noe som ifølge en annen artikkel kan oppnås gjennom relativt beskjedne mengder energisk fysisk aktivitet og korte økter gjennom uken. Vi viser deg apparatet som gjør treningsøkten hjemme enklere å få gjennomført!

Her samler vi alle treningsprogram, smarte treningstips, inspirasjon og treningsutstyr som er best i test

WalkingPad R2 Pro: Bestselgende sammenleggbar tredemølle

Når det kommer til søk etter «WalkingPad» er R2 Pro klassens mest populære og det er kanskje ikke så rart da den høster lovord fra flere hold.

– Tredemølle i premiumklassen, for deg som vil kombinere nytte og underholdning, skriver Techradar. Hardworkout mener det er en av de smarteste investeringene de selv har gjort.

  Bestselger
  Kingsmith WalkingPad R2 Pro

  Kingsmith WalkingPad R2 Pro

  -Kun 15 cm i tykkelse!
  -Topphastighet på 12 km/t 
  – Med på kjøpet får du et GRATIS 12 ukers treningsprogram med en verdi på 2990,-
  Sjekk prisen her

  Visste du forresten at det er disse tredemøllene som er best i test i 2023?

  WalkingPad X21 sammenleggbar tredemølle – Best i test

  Andremann på listen i søk er WalkingPad X21. Og dette er også testvinneren hos Tek.no. Skryt får den for brukeropplevelse, at den er mer behagelig enn forgjengerne og det at den kan brettes sammen også på midten – noe som gjør den enda enklere å stue bort.

  Dette mener ekspertene at er den eneste kardio-treningen du trenger.

  Best i test hos Tek.no
  Kingsmith WalkingPad X21

  Kingsmith WalkingPad X21

  -Toppfart på 12 km/t
  -Lav vekt
  -Kompakt
  – Med på kjøpet får du et GRATIS 12 ukers treningsprogram med en verdi på 2990,-
  Sjekk prisen her

  WalkingPad MC21 sammenleggbar tredemølle – Perfekt til hjemmekontoret

  Kingsmith WalkingPad MC21 har en tykkelse på bare 14 cm, og er derfor også enkelt å plassere under seng eller bak en dør hjemme.

  – WalkingPad MC21 er et godt valg for deg som ønsker en tredemølle som kan brukes til både å gå og jogge hjemme, skriver Pulssonen om tredemøllen.

  Limited Edition
  Kingsmith WalkingPad MC21

  Kingsmith WalkingPad MC21

  -Kan kobles til den populære Zwift-treningsappen
  -Topphastighet 10 km/t, perfekt til hurtig gange og jogging
  Sjekk prisen her

  WalkingPad A1 Pro: Gåmøllen som enkelt samler 10 000 skritt om dagen

  WalkingPad A1 Pro er først og fremst en gåmølle for rask gange, som gjør det lekende lett å klokke inn 10 000 skritt på daglig basis uten å forlate hjemmet eller kontoret. Fordi den også er sammenleggbar er den fin å oppbevare både hjemme eller på kontoret! Tredemøllen er av høy kvalitet og enkel å betjene.

  – Enkelhet satt i system. Kanskje verdens minste mølle, og best på størrelse, hvis du bare skal gå, skrev Tek da de testet gåmøllen.

  WalkingPad A1 Pro

  WalkingPad A1 Pro

  – Toppfart: 6km/t
  – Minimumsfart: 0.5km/t
  – Lydnivå: Lavt, under 45dB
  – Maksvekt bruker: 105kg
  – Vekt uten emballasje: 28kg
  Sjekk prisen her

  Til hvem passer en Walkingpad?

  WalkingPad skiller seg fra tradisjonelle tredemøller ved å være både kompakt og portabel. Designet gjør det nemlig mulig å brette den sammen og oppbevare den på en praktisk måte. Dette gjør den ideell for folk som har begrenset plass hjemme eller på kontoret fordi du enkelt kan plassere den under sengen, i et skap eller lignende.

  En annen grunn til å vurdere å kjøpe en WalkingPad er at den kan bidra til å øke produktiviteten din. Hvis du jobber eller studerer hjemmefra, kan du enkelt kombinere aktivitet med arbeid ved å bruke WalkingPad under stående skrivebord eller mens du leser eller ser på videoer. Det kan bidra til å bekjempe en stillesittende livsstil og holde deg energisk gjennom dagen.

  Alt i alt kan en WalkingPad være en god investering for de som ønsker å opprettholde en aktiv livsstil i en travel hverdag. Den kombinerer praktisk portabilitet med tilpasningsdyktig trening og moderne teknologi, noe som gjør det enklere å få regelmessig fysisk aktivitet uansett hvor du er.

  Det er viktig med riktig skotøy til treningsturene. Her har du joggeskoene som er best i test i 2023.

  Hvorfor trenger du en WalkingPad?

  Å investere i en WalkingPad kan være en smart beslutning av flere grunner. For det første, ved å ha en tredemølle tilgjengelig hjemme, kan du trene når som helst på dagen uten å bekymre deg for værforhold eller å måtte dra til et treningsstudio. Det gir deg fleksibilitet og sparer tid.

  Gåturer eller løpeturer er en utmerket måte å få hjertet til å slå raskere og øke kondisjonen på. Å være fysisk aktiv kan også bidra til å redusere risikoen for flere helseproblemer, inkludert overvekt, hjerte- og karsykdommer og diabetes.

  Løper du ute på glatta? Disse løpeskoene til vinter er best i test til dame og herre i 2023.