Shopping

Wera verktøykalender 2023

Vi har åpnet den spennende julekalenderen med verktøy fra Wera for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Har du fått med deg denne kule kalenderen? Dette er angivelig «drømmen for enhver hjemmefikser.»

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Wera verktøykalender 2023:

Positivt

+ Variasjon

+ Nyttig

Negativt

– Noen kjedelige luker

Wera Verktøyskalender

Wera Verktøyskalender

I denne julekalenderen er det 24 luker som skjuler bits, vinkelskrutrekkere, utskiftbare blader og skrutrekkere med smarte funksjoner.
Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Adventskalenderen lover blant annet flere bits og skrutrekkere med smarte funksjoner, og mye mer. Vi vil absolutt si at kalenderen holder det den lover da man får flere nyttige verktøy.

Gir kalenderen oss julestemning?

Den har absolutt et julemotiv som gir julestemning, men en amerikansk julenisse på sykkel er kanskje ikke for alle. Kreativt er det i det minste.

Produktkvalitet

Vi har ikke fått testet selve verktøyet i ulike oppgaver, men de føles stødig i hånden og vil nok få jobben gjort. Wera er også kjent for sin kvalitet på verktøy, og man kan derfor tenke seg til at innholdet her også er av kvalitet.

Variasjon

Selv om man får flere bits, er ingen av dem like. Man kan derfor si det er en god variasjon i denne kalenderen. Når julaften kommer har man fått et lite, men nyttig, verktøy-kit.

Er kalenderen verdt pengene?

Kalenderen koster 995 kr, og etter å ha sjekket prisene på forskjellig Wera-verktøy, synes vi det er en grei pris med tanke på hva man får i denne julekalenderen. Man ender tross alt opp med et lite verktøy-kit som dekker de mest nødvendige behov.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023,

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere