Shopping

Whittard kakao-kalender for to

Vi åpner Whittard kakao-kalender for to 2023! Finn ut om den smakfulle adventskalenderen står til forventningene.

Vi har åpnet Whittard kakao-kalender for to for å finne ut om adventskalenderen skaper julestemning og er verdt pengene.

Denne julekalenderen fra Whittard er den ultimate kalenderen for de som elsker varm sjokolade. Her får du nye smaksopplevelser som kanskje kan bli din neste favoritt.

Er adventskalenderen verdt kjøpet? Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Whittard kakao-kalender for to:

Positivt

+ Innhold

+ Kvalitet

Negativt

– Pris

Denne liker vi
Whittard kakao-kalender for to

Whittard kakao-kalender for to

Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Kalenderen lover 12 forskjellige smakskombinasjoner av utsøkt kakao, og det får vi virkelig i denne kalenderen. Selv om enkelte smaker falt mer i smak enn andre, er det ingen tvil om at dette er utsøkt kakao med spennende smakskombinasjoner.

Gir kalenderen oss julestemning?

Selv om den ikke har klassiske julemotiv som nisser og juletrær, har den et mer modernisert juleuttrykk som absolutt gir oss julestemning.

Produktkvalitet

Dette er en tung og stødig kalender som er av god kvalitet. Skuffene gjør det også enkelt å åpne hver «luke». Denne kalenderen kan man fint legge små gaver i og bruke som adventskalender året etter.

Variasjon

Kalenderen består av 12 forskjellige kakao-smaker. Dette vil si at du får samme smak to ganger i løpet av de 24 dagene. Selv om det ultimate ville vært å ha 24 forskjellige smaker, må vi si oss imponerte over at det faktisk finnes så mange smakskombinasjoner som kalenderen gir oss.

Er kalenderen verdt pengene?

Dette er en kalender som med første øyekast virker dyr da den koster 999 kr. Til sammen får man 48 kopper med varm sjokolade ettersom det er nok til to kopper per dag. En rask utregning viser at det betyr rundt 20kr per kopp, noe som kanskje ikke er det helt krise for eksklusiv kakao, spesielt hvis man sammenligner det med kaffebarer.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere