Shopping

Youty-julekalender 2023: Hva synes vi om sminkekalenderen?

Bilde av Youty sin julekalender foran en trevegg med ulike farger utstilt på et sort bord. Sminke- og skjønnhetskalenderen for deg som er glad i skjønnhetsprodukter i 2023. Her får du produkter fra L'anza, Shiseido, Clinique, Pixi, Mario Badescu, Sensai, og mange flere.
Vi har åpnet Youty sin skjønnhets- og sminkekalender for 2023. Her får du masser av produkt til hår, ansikt og kropp fra velkjente merker som Wow, Babor, Smashbox, og Pixi. (Foto: ABC Guider)

Sminke- og skjønnhetskalenderen fra Youty gir en god mix av produkter til hår, hud og ansikt. Vi har åpnet skjønnhetskalenderen og forteller hva vi synes.

Youty sin skjønnhetskalender er for deg som vil prøve nye merker og produkter til hud, hår og ansikt og som kanskje har det meste av sminke fra før. Den nordiske skjønnhets- og velværenettsiden Youty har fokus på bærekraft og produkter av høy kvalitet til overkommelige priser, og dette er julekalenderen de selv kaller for «din ultimate skjønnhetsjulekalender».

Vi har åpnet julekalenderen og sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon og produktkvalitet.

Vil du være sikker på at du finner riktig julekalender? Her har vi samlet flere populære julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Youty-julekalenderen

Positivt

+ Pris i forhold til verdi

+ Variasjon

Negativt

– Julestemning

– Produktutvalg

youty
Youty julekalender 2023

Youty julekalender 2023

Skjønnhetskalender full av sminke- og skjønnhetsprodukter.
Sjekk prisen her

Her åpner vi hele julekalenderen!

Holder skjønnhetskalenderen det den lover?

Her får du produkter til en verdi av 5900 kroner og det betaler du bare 1499 kroner for. Kalenderen kommer i tillegg i en flott sminkeveske/ toalettmappe i fløyel. Mange av produktene er i full størrelse, og da snakker vi store produkter, mens enkelte er i «sample»-størrelser.

Gir skjønnhetskalenderen oss julestemning?

Julekalenderen oser ikke av julestemning med sine svarte poser i en svart toalettmappe – men bruken av en sminkeveske som selve kalenderen og posene – som kan brukes igjen år etter år en praktisk og smart løsning på en julekalender!

Er du usikker på hvilken sminkekalender du ønsker deg? Her har vi samlet noen av de mest populære sminkekalenderne i 2023.

Produktkvalitet

Selve produktene er alle av god kvalitet og alle, foruten de som er i små størrelser, er som du ville funnet de i butikk.

Variasjon

Youty består av 24 sminke- og skjønnhetsprodukter til alt fra hår til hud og fra sminke til parfyme. Her får den sminke og skjønnhetsinteresserte prøvd masser av produkter til en rimeligere penge.

Du får flest hudpleieprodukter til ansikt, før sminkeprodukt og produkt til hår tar en delt andreplass hva gjelder mengde produkt. I tillegg får du en parfyme i full størrelse. Dette er dermed et fint start-kit for deg som trenger mer av hudpleie eller produkter til hår, men vil ikke være nok produkter hva angår sminke om du er på utkikk etter et komplett kit der.

Er Youty-kalenderen verdt pengene?

Med tanke på hvor mye du får for pengene er dette uten tvil verdt det. Her er heller spørsmålet om du trenger produktene du får i kalenderen? Og der vil svaret være ja for noen, mens produktene for andre ikke vil være like aktuelle.

Unboxing av Kicks julekalenderen The Ultimate Beauty, er den verdt pengene?

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere