Shopping

10 sandaler til dame: Birkenstock er populær år etter år

Sammensatt av tre bilder. Det første bilde er av solbrune ben med beige sandaler til dame fra ... Andre bilde er av sorte sandaler til dame fra Steve Madden på en strand med en kurv jordbær ved siden av. Det siste bildet er av en person som holder opp et par sandaler fra Birkenstock i grå. Vi har samlet 10 sandaler til dame som trender i sommer. Birkenstock er nok engang på listen.
Sandaler er det perfekte fottøyet på en varm sommerdag. Vi har samlet 10 flotte sandaler til dame som står på mange ønskelister i år. Her finner du blant annet tidløse sandaler fra Birkenstock, samt andre populære merker som UGG, Holzweiler, Timberland, Steve Madden, og flere. (Foto: GetInspired)

Vi har samlet årets 10 flotteste sandaler til dame. Finn din favoritt fra merker som Birkenstock, Timberland, Holzweiler, UGG, Inuikii og flere.

Sandalens opprinnelse kan spores langt tilbake i tid. En tid da mennesker søkte etter et praktisk alternativ til å beskytte føttene mot ujevnt terreng. Ifølge Store Norske Leksikon er den eldste kjente skotypen den såkalte hudskoen laget av et stykke skinn eller lær. Romerne oppgraderte denne type sko med å tilføye såler, og etter hvert bestod mange sko av såle og overlær. Det var i disse tider at sandalene først tok form, og siden blitt en sko som er å finne på trendlistene år etter år.

De store motemagasinene som Costume, MarieClaire, Vogue og Elle er nemlig alle enige om at sandaler er en tidløs sommersko som passer de fleste anledningene.

Så la oss hedre sandalenes arv og den friheten de bringer til våre føtter. Enten du er en lidenskapelig historieentusiast som beundrer sandalens fortid, eller en moderne eventyrer som ønsker å omfavne sommeren, er sandaler det ultimate valget for både stil og komfort.

Interessert i årets trender? Her kan du lese alt vi har skrevet om mote.

Birkenstock: en tysk suksesshistorie

Når det kommer til å velge den perfekte sandalen, er det umulig å ignorere den ikoniske Birkenstock. Skoene kommer fra Tyskland og har en historie som går helt tilbake til 1774, men det var ikke før i 1963 at de første Birkenstock-sandalene kom på markedet. Det ble en global suksess, og i 1982 utvidet de utvalget av sandaler, skriver de på sin egen nettside.

Bruk sandalene sammen med den populære Floyd-kjolen som er årets trendkjole.

1. Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona

Sjekk prisen her
Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona

Sjekk prisen her

2. Birkenstock Gizeh

Birkenstock Gizeh

Birkenstock Gizeh

Sjekk prisen her

3. Birkenstock Mayari

Birkenstock Mayari

Birkenstock Mayari

Finn laveste pris her

4. Birkenstock Boston

Birkenstock Boston

Birkenstock Boston

Finn laveste pris her

5. Steve Madden Zarnia

Sandalene fra Steve Madden er også å finne på årets trendlister over fottøy til sommeren. Disse lekre sandalene passer de fleste antrekk, enten det er på stranden eller på sommerfest du har tenkt deg.

Steve Madden Zarnia

Steve Madden Zarnia

Sjekk prisen her

6. Roberto Rosso Carmille

Med de brede kryssremmer og åpen tå er disse sandalene i duse farger og skinnimitasjon den perfekte sandalen til sommeren.

Roberto Rosso Carmille

Roberto Rosso Carmille

Sjekk prisen her

7. Timberland Santa Monica Sunrise

Du trodde kanskje Timberland bare hadde vintersko? Der tar du feil. Det populære merket har nemlig også sko til sommeren, som for eksempel disse lekre sandalene. Med en justerbar spenne kan man tilpasse sandalen slik at den passer perfekt til akkurat deg.

Timberland Santa Monica Sunrise

Timberland Santa Monica Sunrise

Sjekk prisen her

8. Holzweiler National Sandal

Det populære norske merket Holzweiler tilbyr også lekre sandaler til sommersesongen. Disse skoene er perfekte til enhver anledning i sommer, og passer like fint til en sommerkjole som shorts og bukser.

Holzweiler National Sandal

Holzweiler National Sandal

Sjekk prisen her

9. Inuikii Woven Stone Sandals

En sandal som garantert vil gi deg oppmerksomhet er disse fra Inuikii. Sandalene har håndlagde flettede stropper i en herlig blåfarge som er dekorert med fine stener. Skoen er en perfekt miks mellom bohem og glam.

Inuikii Woven Stone Sandals

Inuikii Woven Stone Sandals

Sjekk prisen her

10. UGG Abbot Slide

Enda et merke som kanskje er mer kjent for andre typer fottøy. Uggs har blitt et velkjent fenomen, men visste du at de også lager fine sandaler? Disse sandalene med kilehæl vil garantert bli populære i sommer.

UGG Abbot Slide

UGG Abbot Slide

Sjekk prisen her

Har du fått med deg disse trendskoene på sosiale medier? Ekspertene fraråder HappyFlops på det sterkeste!