Mat og drikke

Bifftaco

Bifftaco med entrecôte, cheddar, rømme og masse gode grønnsaker.

Bifftaco

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Krydre kjøttet med tacokrydder på begge sider. Ha olivenolje i en stekepanne og stek kjøttet i ca. 3 minutter på hver side. Ta det ut av stekepannen og la det hvile før du kutter det i skiver.

2.

Kutt opp grønnsakene.

3.

Server tacoen i tortillalefser med rømme, cheddar, biff og grønnsaker.

Les mer på våre temasider: