Shopping

Black Friday 2023: Hva søker vi mest etter på tilbudsdagen?

Bilde av dame i hvit topp og med mørkebrunt hår som sitte med en Mac og søker etter Black Friday-tilbud i 2023. Hun sitter ved en hvit pult og på skjermen står det Bøack Friday-salg i neonfarger. Vi har funnet tall på hva folk søker etter på Black Friday i 2023.
Det meldes om fallgruve etter fallgruve når det kommer til Black Friday-tilbud i 2023, likevel er folk ute etter gode kupp. Vi har funnet ut hva folk søker mest etter når det kommer til den populære tilbudsdagen under Black Week 2023. (Foto: Herman Arneberg Johnsen / ABC Guider)

Hva søker folk egentlig etter på Black Friday 2023? Vi har funnet tallene og avslører hvilke tilbud folk er på jakt etter under tilbudsuken!

Black Friday, den mest populære tilbudsdagen under Black week, nærmer seg, men i 2023 har nyhetsbildet rundt tilbudsdagen vært preget av mer enn gode tilbud. Flere medier advarer mot lureri når det kommer til tilbudene denne dagen, så her gjelder det å følge med for å finne tilbudene som faktisk er tilbud. Vi har avslørt et av Black Friday-triksene du kan benytte deg av for å finne tilbudene som faktisk er kupp.

Vi har tatt en titt på hva nordmenn søker etter i forbindelse med Black Friday 2023, og lister søketrendene under – uavhengig av om tilbudene er gode eller ikke.

Vil du lese mer om Black Friday 2023? Her kan du lese alt om handelsdagen og holde deg oppdatert på kupp og gode tilbud.

Dette søker nordmenn etter på Black Friday 2023

Tjek har gjennomført analyse av tallene på sin tilbudsapp og funnet ut hva folk søker etter på Black Friday. Og mens folk vanligvis bruker appen mest til å sammenligne dagligvaretilbud melder NTB at søkene utvides til å også omfatte tilbud på elektronikk, DIY, bolig og sko.

Elektronikk:

1. Støvsuger
2. Airfryer
3. Tv
4. Hodetelefoner
5. Kjøkkenmaskin

Bolig:

1. Dyne
2. Varmepumpe
3. Teppe
4. Sofa
5. Bestikk

DIY:

1. Maling
2. Dusjkabinett
3. Verktøy
4. Telt
5. Symaskin

Annet:

1. Sko
2. Vintersko
3. Hårfarge
4. Garderobe
5. Dunjakke

(Kilde: NTB)

Sikre at du faktisk finner gode tilbud: Dette Black Friday-trikset må alle kunne!

Les mer på våre temasider: