Mat og drikke

Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Blomkålsuppe toppet med sprøtt bacon, den perfekte middag i en hektisk hverdag. Den tar kun 20 minutter å lage og smaker nydelig.

Blomkålsuppe med sprøtt bacon

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Stek finhakket sjalottløk bland i en kjele med smør. Kutt blomkål i buketter og ha i kjelen sammen med vann, helmelk og buljongterninger. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter til blomkålen er mør.

2.

Kjør med en stavmikser til du får en glatt suppe. Smak til med salt og pepper.

3.

Kutt bacon i terninger og stek i en tørr panne til sprøtt. Topp suppen med bacon og server.

Les mer på våre temasider: