Mat og drikke

Bollesuppe

Kjøttsuppe med saftige og smakfulle kjøttboller. Kan minne litt om sodd og passer perfekt både som hverdagsmiddag eller helgekos.

Bollesuppe

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
60 min
Porsjoner
4

Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Ha kjøttdeig og salt i en foodprosessor, kjør sammen. Tilsett krydder, potetmel og melk. Kjør sammen til en farse. Sett kaldt.

2.

Skrell og kutt grønnsakene og ha dem i kjelen sammen med buljong, salt og pepper. Kok opp.

3.

Form farsen til små boller og ha dem i kjelen. La bollene trekke i suppen i 30 minutter.

4.

Server med flattbrød og smør!

Les mer på våre temasider: