Shopping

Dette er høstens skotrender til dame

(Foto: Trapessko / & Other Stories)

Nå starter høsten. Gjør deg klar med nye sko laget for skandinaviske forhold. Her får du full oversikt.

September markerer starten på høsten, og allerede nå er det mulig å merke de lave temperaturene og den kalde vinden høsten tar med seg. Nå som temperaturene og været blir mer rufsete er det nødvendig å bytte ut tynne og lette sommersko med varmere og mer robuste varianter. Denne høsten ser vi at spesielt mokkasiner, støvletter, skoletter og støvler er tilbake i motebilde. 

Vi har laget en stor oversikt over høstens fineste sko. Her finner du en rekke varianter og modeller, slik at du enkelt kan finne din nye favoritt-høstsko. 

Chelsea boots i ankelhøyde

(Foto: Ellos)

Den klassiske sorte ankelbootsen kan vi nesten si at aldri går av moten. Flere år på rad har den klassiske skoen vært svært populær, og denne høsten er intet unntak. Skoen som også er kjent som chelseaboots kommer i mange forskjellige varianter og design. Vi har samlet en rekke varianter slik at du kan finne en modell du liker.

Blackstone ankel boots

Robuste og stilrene Chelsea-boots i skinn. Den kraftige og solide sålen i kombinasjon med et langt, tettsittende skaft gir denne et røft design.
Kjøp skoen hos Get Inspired

Beige Chelsea boots

Legg høye boots i ekte skinn. Skoen har en tykk såle og lekre detaljer.
Kjøp skoen hos Nelly

Høye boots

(Foto: Arket / NA-KD)

En stor trend vi ikke kommer unna denne høsten er høy boots i skinn, lær og skinnimitasjon. Skoene kommer i forskjellige knehøyder, men skal aller helst gå til litt over kneet. Den høye booten passer perfekt både til hverdags og fest, og kan enkelt styles opp og ned.

Høy støvel fra Ellos

Bonn skinn støvel fra ellos i en høy og klassisk variant
Kjøp skoen her

Beatrice høye boots

Lekre høye boots fra Pavement. Skoen er laget i 100% skinn med en kraftig såle av gummi. Skoen har strikk på begge sider av skoen og har en høyde på 40 cm.
Bestill skoen her

Ankelhøye chunky-boots

(Foto: Trapessko)

En litt annen variant av den klassiske Chelseabooten, som vi ser mye av denne høsten, er den ankelhøye varianten av den populære skoen. Skoen har en middels høyt skaft og ankelhøyde. Skoene kommer i flere tøffe modeller med høstens farger på både skinn og såler. 

Chunky chelsea skinn boots

Skinn støvel fra & Other Storys med en tykk såle og strikk på siden av skoen.
Kjøp skon her

Gravier boots fra Jean Paul

Chelseaboots med høyt skaft fra Jean Paul. Booten har en grovmønstret såle og elastikk i sidene for enkel av-og-på. Skoen finnes i beige, sort og grønn
Kjøp skoen her

Mokasiner

(Foto: Trapessko / NA-KD)

Mokasiner, eller Loafers som det heter på engelsk, har for fult kommet tilbake som høstens store trend. Dette er skoen alle ønsker seg og vi ser flere butikker komme med sin egen versjon av den populære skoen. Skoen er både klassisk og tidløs, men har nå fått et nytt uttrykk med sin tykke såle, lekre detaljer ulike farger og skinn-varianter. Skoen passer blant annet perfekt både til jeans eller jobb-dressen. 

Agnes Cecilia skinn Mokkasiner

Skinn mokkasiner med lekre gull detaljer. Skoen er komfortabel, klassisk og kan enkelt styles med flere antrekk.
Sikre deg skoen hos Ellos

Chunky mokkasiner fra NA-KD

Retro mokkasiner i off-white fra den populære nettbutikken NA-KD
Kjøp skoen her

Skinn mokasiner

Lekre skinn mokasiner i sort. Skoen passer perfekt til alle høstens anledninger.
Sjekk frisen hos Arket

Mokasiner fra Jean Paul

Klassisk moccasin med chunky grovmønstret såle.
Kjøp skoen hos Trapessko for 799 ,-

Støvler

(Foto: Ferner Jacobsen)

Når vi hører ordet støvler kan vi ikke la være å tenke på de grønne plaststøvlene vi har stående innerst i boden. Men hva om jeg forteller deg at støvler nå er tilbake i motebildet? Nå skal alle ha de robuste støvlene i høstens deilige jordfarger. Som vi vet er høsten og vinteren ofte ganske våt her til lands – da er det perfekt å slippe kalde og våte ben på vei til jobb samtidig som man ser stilig ut. 

Songsvann gummistøvler fra Holzweiler

Hvit gummistøvel fra Holzweiler i 100% vegansk gummi. Støvelen er designet og produsert i samarbeid med Viking Footwear.
Kjøp skoen fra Holzweiler her

Swims gummistøvler

Bestselger fra Swims og det skjønner vi godt. Disse lekre støvlene lar deg beholde stilen selv når regnet pøser ned! Lekkert design med elastikk i sidene, hælhempe og logodetaljer.
Sjekk prisen hos Get Inspired her

Støvler fra Ganni

Gummistøvler fra det danske merket Ganni
Sikre skoen hos Høyer

Andy Holzweiler støvel

Lav gummistøvel fra det Norsk merke Holzweiler. Skoen finnes i en rekke ulike farger og er perfekt for regnfull dager i byen.
Kjøp skoen her

Sporty sneakers

(Foto: Arket)

Når vi snakker om høsten skotrender kommer vi ikke unna sporty sneakers. Spesielt ikke når det enda er litt behagelige temperaturer ute. En type sko som aldri går av moten er den klassiske hvite joggeskoen, men nå ser vi også joggesko i flere farger. Høstens sneakers kommer nemlig i deilige jordfarger, med snøring og en høy kraftig såle – noe som gjør det mulig å bruke skoen selv på fuktige dager. 

Skoen alle ønsker seg i høst – New Balance 530

Den klassiske hvite skoen fra New Balance er trend skoen alle ønsker seg i høst. Skoen er komfortabel å gå med samtidig som den er enkel å style antrekk med.
Sikre deg skoen her

Sneakers fra Jean Paul – Vienna Beige

Vienne er en lett og fulldempet sneakers med retrolook. Skoen har pulltab bak og på tunge for enkel av og på, og snøring for individuell tilpasning.
Kjøp skoen for 899 kroner hos Trapessko.no

Jean Paul sneaker

Lett og god joggesko fra Jean Paul med fulldemping og retrolook.
Sikre deg skoen her

Agnes Cecilia sneakers

Sporty og lekker sneaker i en lekker lille farge.
Kjøp skoen hos Ellos. Nå til 749 kroner

Tøfler

(Foto: Get Inspired)

Nå som temperaturen faller begynner også tiden for tøfler å nærme seg med stormskritt. Skotøyet alle kjenner til holder deg god og varm på føttene selv på høstens kaldeste dager. De siste årene har vi sett flere nye tøfler i lekre design, mange med mulighet for forskjellige både modeller, typer, farger og materialer.

Saueskinn tøfler fra Roberto Rosso

Superfine og myke tøfler fra Roberto Rosso. Disse er de ideelle tøflene å smette på seg om morgenen når det er gulvkaldt. Laget av en kombinasjon av semsket skinn og saueskinn, som gir god holdbarhet.
Sikre deg tøffelen hos Trapessko for 799,-

UGG tøffel i saueskinn

Ultracomfy tøfler i semsket skinn med mykt ullfôr. Disse er like fine som de er behagelige, og kombineres helst med varme fra peisen og ei god bok. Drøm
Sikre deg tøffelen fra UGG hos Get Inspired for 1199 kroner

Birkenstock tøffel

Birkenstock Zermatt Shearling har en spesielt myk lammefellssåle som sørger for å holde føttene varme når temperaturene synker. Overmaterialet består av myk ullflece. De ultimate tøflene for hyttekosen eller godstolen hjemme.
Sikre deg tøffelen hos Get Inspired for 1199 kroner

Saueskinn tøffel med hel

Myk og behagelig saueskinns tøffel med hel. Perfekt for kalde dager på hytta og hjemme.
Sikre deg tøffelen for 900 kroner hos Ellos

Les mer på våre temasider: