Mat og drikke

Elgburger

En saftig og smakfull hamburger laget med kværnet elgkjøtt. Servert med tyttebærrømme.

Elgburger

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Tyttebærrømme

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Finhakk sjalottløk og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, potetmel, egg, salt og pepper. Rør godt sammen.

2.

Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Form farsen til 4 like store burgere og stek i 2-3 minutter på hver side.

3.

Bland sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Smak til med salt og pepper.

4.

Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.

Les mer på våre temasider: