Mat og drikke

Fiskesuppe

Hjemmelaget fiskesuppe som smaker fantastisk. I suppen kan du bruke andre typer fisk og det er en god måte å bruke opp rester på.

Fiskesuppe

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt grønnsakene i små terninger og finkutt hvitløken. Ha smør i en kjele og ha i grønnsakene. La de surre på medium varme i 5 minutter, de skal ikke få farge.

2.

Tilsett hvitvin og reduser til halvparten har fordampet.

3.

Ha i fiskekraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.

4.

Kutt fisken i biter. Skru ned varmen på kjelen og ha i fiskebitene. La alt trekke i 8 minutter. Om du ønsker en tykkere suppe kan du jevne den med maisenna.

5.

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Les mer på våre temasider: