Mat og drikke

Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta med masse gode smaker av hvitløk og parmesan.

Kremet kyllingpasta

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • Kremet saus

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

2.

Ta ut kyllingen og ha i smør og finhakket hvitløk, la det suppe i et minutt før du har i fløte og parmesan. Kok opp og skru ned varmen før du smaker til med sitronsaft, salt og pepper.

3.

Kok pastaen al dente, altså ikke helt ferdig.

4.

Ha pastaen over i sausen og vend sammen.

Les mer på våre temasider: