Mat og drikke

Oppskrift på hjemmelaget pastasalat med bakt tomat

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg

Pastasalat med bakt tomat

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form. Dryss over olivenolje og sukker. Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

2.

Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.

3.

Bland sammen finhakket basilikum, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft.

4.

Ha pasta, bakte tomater, ruccula, mozzarella og gresskarkjerner i en salatbolle. Hell over dressingen og vend sammen.

Les mer på våre temasider: