Mat og drikke
Oppskrift på ovnsbakt torskegrateng i form med blomkål
Av Simen Vatne
Sist oppdatert: 30. april 2024
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg
Torsk og blomkål grateng
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
1.
Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.
2.
Del blomkålen i buketter. Kutt fisken i biter.
3.
Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.
4.
Ha blomkål, makaroni og torsk i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.
5.
Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.