Mat og drikke

Roastbiff

Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!

Roastbiff

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
60 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider. Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør.

2.

Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett.

3.

Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.

4.

La roastbiffen avkjøles helt i kjøleskap før du kutter den så tynt som mulig.

Les mer på våre temasider: