Shopping

Sneakers til dame 2024: Dette er de 9 mest populære

Bilde av tre parr med sneakers til dame. Her ser vi New Balance 514, Converse all star og Asics løpesko.
Dette er årets mest populære sneakers til dame. Se hele utvalget i guiden vår under. (Foto: Nelly, Other Stories, Get Inspired)

Oppdag vårens sneakers til dame! Fra trendy, chunky sneakers til sporty løpesko, vi har samlet de beste alternativene til en hver smak.

Er du på jakt etter vårens kuleste sneakers til dame? Da har du kommet til rett sted. Våren er endelig her, og det er på tide å legge vinterskoene på hylla og hente frem de freshe nye sneakersene du nå kan sikre deg.

I artikkelen finner du de ni mest populære sneakers favorittene til dame våren 2024. Dette baserer vi på hvilke sneakers som i skrivende stund er mest søkt etter på Google, så disse kan det også forventes at rives ut fra butikkene.

Hvite sneakers til dame

Hvite sneakers har vært populært blant oss skoglade nordmenn i flere år. Skal vi se på nyhetene i butikk er trenden like stor i år, men nå er også farger på full fart tilbake i sko-motebildet. Årets sneakers skal fortsatt være hvite, men nå kommer de altså med innslag av farger.

Denne våren er det flere spennende og trendy modeller på markedet, og vi har gjort jobben lett for deg. Vi har samlet våren 2024’s kuleste sneakers, og med disse i tankene blir du fort den med kulest sko i gata i 2024.

På utkikk etter flere motetips? Se alle våre guider med motetips til dame her.

Adidas: En klassisk sneakers til dame

Bilde av tre populære adidas-sko. På bildet ser du sneakersene Adidas Gazelle, Adidas Forum og Adidas Superstar.
Adidas sine sneakers er en klassiker. I år ser vi et stort hopp i popularitet rundt skoene, og særlig når det gjelder modellen Adidas Gazelle. (Foto: Adidas)

Adidas har et stort utvalg av klassiske sneakers til dame, og disse går aldri av moten. Med sitt minimalistiske og elegante utseende, passer skoen til ethvert antrekk og en hver stil.

Skoen har en behagelig passform og er laget i slitesterke materialer. Tidligere har skoen vært veldig populær blant landets skatere, men har den siste tiden også blitt populær blant moteglade nordmenn.

Adidas Gazelle

Årets mest populære sneakers til dame. Skoen finnes i alle regnbuens farger.
Bestill skoen hos Adidas

Adidas Gazelle – Lyseblå

Årets mest populære sneakers til dame. Skoen finnes i alle regnbuens farger.
Kjøp skoene hos Adidas

Adidas Forum

Lekker sneakers til dame. Dette er en kombinasjon av Adidas sin klassiske Superstar med nye lekre detaljer. Skoen har snøring og borrelås.
Kjøp skoen hos Adidas her

Adidas Superstar

Lekker Adidas Superstar med grønne og lyseblå detaljer.
Kjøp skoen hos Adidas her

Hvite sneakers fra New Balance

Bilde av to par New Balance 530. Et par med gule detaljer og et par i hvitt.
New Balance 530 er kanskje vårens mest populære sneakers. Med enkle detaljer i sølv og hvitt har New balance laget en sko som popper i sneakersverden. (Foto: Høyer)

New Balance 550 er en klassisk sneaker som har blitt ekstremt populær de siste årene. Skoen kommer med en hvit base, stoff i mesh, og i alle mulige fargekombinasjoner. Disse skoene er friske og treffer spikeren på hodet når det kommer til årets trender for hvite sneakers.

New Balance slipper som regel en rekke farger i løpet av sesongen, men her kan det være lurt å være rask, de kuleste fargene blir fort utsolgt!

New Balance 530 sneakers

New Balance 530 sneakers

Hvite sneakers fra New Balance med blå detaljer.
Sjekk prisen her

New Balance 530 – Orange

Detaljer i sølv, hvitt og oransje
Sjekk prisen her

New Balance 530 – hvite

Detaljer i sølv og hvitt
Sjekk prisen her

Nike Air Force 1: Favoritt-sneakers til dame

Bilde av et par populære Nike Air Force One-sneakers. Skoene er hvite med snøring.
Nike Air Force 1 er skoen flest ønsker seg denne sesongen. Skoen passer til alle antrekk og setter prikken over i-en. (Foto: Nelly.com)

Nike Air Force 1 har vært en klassiker i mange år, og modellen er fortsatt en av de mest ettertraktede sneakersene på markedet! Skoen er kanskje mest populær blant unge nordmenn, men skoene er perfekt til alle som liker et par gode sko.

Nike Air Force 1 er laget i skinn, har en rundt tå og kommer med snøring. Den mest populære fargen er kritthvit og blir revet bort når modellen kommer inn, men skoen finnes også i andre kule farger.

Nike Air Force 1 grønn

Nike Air Force 1 grønn

Sjekk prisen her

Veja sneakers: Sneakers til dame med bærekraft i fokus

Bilde av tre hvite veja sneakers til dame. På bilde ser vi hvite miljøvennlige sko med Veja V-en i forskjellige farger.
Veja sneakers er et godt alternativ for deg som ønsker å tenke litt på miljøet. Skoen har en hvit base, beige såle og den klassiske V-en i forskjellige farger. (Foto: & Other Stories)

Veja har tatt Norge med storm denne sesongen. Skoen med den karakteristiske V-en har blitt en stor favoritt blant mange.

Sneakersen til dame har en unik blanding av et unikt design og bærekraft. Skoene er nemlig laget av miljøvennlige materialer, som økologisk bomull, resirkulert plast og gummi. Merket er også opptatt at skoene er produsert under etiske og forsvarlige forhold, hvor ting som rettferdig arbeidstid og lønn til arbeiderne er viktig.

Veja Campo Sneakers

Veja Campo Sneakers

Sjekk prisen her

DIEMME-sneakers til dame

Bilde av tre par DIEMME sneakers til dame. Skoene er laget i italia og har en høy kvalitet.
DIEMME sine sneakers har gjort seg bemerket for sin høye kvalitet og komfort. Skoene er håndlaget i Italia og kommer i en rekke ulike farger. (Foto: Høyer)

DIEMME sine sneakers til dame er en perfekt kombinasjon av kvalitet og stil. Disse håndlagde sneakersene er produsert i Italia av erfarne skomakere som kun benytter seg av kvalitetsmaterialer.

Med sitt unike og moderne design, vil DIEMME sine sneakers garantert skille seg ut i mengden. Skoenes støtabsorberende såler og myke innersåler sørger for optimal komfort og støtte hele dagen. Enten du skal på en urban oppdagelsesferd eller en kveld på byen, vil sneakers fra DIEMME gi deg en sofistikert og elegant look.

Nyhet
DIEMME sneakers til dame - Rosa

DIEMME sneakers til dame – Rosa

Sjekk prisen her
Nyhet
DIEMME sneakers til dame - Sand

DIEMME sneakers til dame – Sand

Sjekk prisen her

Asics Gel-Kayano 14: Retroskoen er tilbake

Bilde av tre par med hvite Asics GEL 14. Skoene kommer med ulike detaljer i ulike farger.
Asics GEL-14 er en klassisk joggesko som var populær på tidlig 2000-tallet. Nå er skoen tilbake for fult. (Foto: Boozt / Wakakuu)

Asics Gel-Kayano 14 er en populær sneaker som gir god støtte og komfort til damene som setter ekstra pris på design og komfort. Skoen har en unik GEL-teknologi i helen og forfoten som absorberer støt fra bakken. Skoen er egentlig en løpesko, men som har blitt tatt inn i sneakersverden med åpne armer.

Asics Gel-Kayano 14 kommer i en rekke forskjellige farger, noe som betyr at de fleste kan finne en sko som passer sin personlige stil.

Asics Kayano 14

Finnes i alle størrelser
Kjøp skoen her

Asics GEL-Kayano 14

Kjøp skoen her

Converse All Star

Bilde av tre sneakers fra Convers. På bilde ser du en hvit modell med høy såle, en hvit modell i høy variant og en sort modell i høy variant.
Converse All Star er en klassisk sneakers til dame som passer til alt. Med denne skoen kan du enkelt style antrekket opp og ned. (Foto: Nelly.com)

Converse All Star er en klassiker som aldri går av moten. Skoen kommer i en høy og en lav variant og finnes i alle mulige tenkelige farger og materialer. Skoen er den perfekte vårskoen til deg som ønsker sneakers som passer til alt.

Converse All Star, høy i hvit

Kjøp skoen her

Høy Converse All Star i sort

Kjøp skoen her

Converse med høy såle

Kjøp skoen her

Vans sneakers: Tilbake på moten

Bilde av tre ulike par med vans. To i sort og en i beige.
Vans sneakers har lenge vært populært blant skatere. Nå er skoen populær blant sneakersentusiaster landet over. (Foto: Nelly.com)

Vans Old Skool har vært en klassiker i mange år, men forsvant litt fra motebildet i 2016. Nå er skoen på full fart tilbake i motebildet igjen. Skoen kommer i flere farger og med en flat såle. Sort og hvit er kanskje de to fargene flest sikrer seg denne våren.

Klassiske Sorte Vans

Kjøp skoene her

Vans i semsket skinn

Kjøp skoen her

Vans Old Skool, sort i semsket skinn

Kjøp skoen her