Reise

Storbyguide: 7 av de beste hotellene i København

Nimb hotel, hotell københavn basseng med utsikt til byen.
København er er favoritt blant nordmenn. Utvalget hotell i den flotte byen er stort, vi guider deg til de flotteste hotellene i forskjellige prisklasser, stiler og områder.

København er nordmenns storbyfavoritt nummer én og et populært reisemål for en langhelg med venner eller familie. På disse hotellene bor du med nærhet til alt byen har å tilby.

København er et utmerket reisemål, enten du er på ferie med kjæresten, vennegjengen eller med barn. Byen er enkel å komme seg til, hit kan du reise med båt, fly eller bil. For eksempel kjører DFDS båter på strekningen Oslo-København året rundt, og fra båthavna kan du ta buss til ulike deler av byen. Den danske hovedstaden har flere sjarmerende strøk, og de aller fleste ligger sentralt til for shopping, museer og andre aktiviteter og attraksjoner.

Hotell nær Tivoli

Tivoli er en fornøyelsespark med mer en 4 millioner besøkende hvert år. Parken ligger i hjertet av København og ble grunnlagt av journalisten Georg Carstensen i 1843. (Foto: Anders Bøgild / Visit Copenhagen / Copenhagen Media Center)

Reiser du med barn, eller kanskje er av den lekne typen selv, er et hotell nær Tivoli i København perfekt. Da kan du enkelt spasere til og fra tivoli og virkelig utnytte den lange åpningstiden. I området rundt Tivoli i København finner du hoteller i alle prisklasser, fra luksushotellet the Nimb, som ligger inne på tivoliets område og frister med takterrasse og basseng, til langt rimeligere hoteller som passer slankere lommebøker. 

Bilde av bassen på takterrassen til hotel Nimb i København.
Hotell Nimb i København er bare et av hotellene på listen vår med basseng. (Foto: Hotels.com)
Nimb hotel København

Nimb Hotel København

Bestill rom hos Hotels.com
Bilde av lobbyen på Ascot hotel i København. Flotte møbler i natur og duse farger og stor peis.
Den flotte lobbyen på Hotel Ascot i København. (Foto: Booking.com)

Ascot Hotel er et godt alternativ. Dette hotellet ligger få kvartaler unna og reklamerer med kun fire minutters gange til tivoli og like kort til shopping på Strøget og til Rådhuspladsen. Hotellet har 144 rom, egen restaurant og bar og et døgnåpent treningssenter. 

Imperial Hotel ligger også i tivoliets nabolag og er et vakkert dekorert 4-stjernes hotell med en lang historie. Bor du her har du kort vei til shopping og attraksjoner og enkelt tilgang til hotellets egen italienske restaurant, Ristorante L’Appetito, som kan friste med autentiske italienske retter. Det er også kort vei til mange av Københavns koselige cafeer, hvis du foretrekker å nyte et ekte dansk smørrebrød istedenfor. 

Imperial Hotel København

På Imperial Hotell bor du midt i København, bare 200 meter fra Tivoli. Med 9,2 av 10 mulige poeng fra tidligere besøkende hersker det ingen tvil om at dette er en favoritt blant besøkene i byen.
Book din overnatting hos Booking.com

Bo ved Rådhuspladsen i hjertet av København

Rådhusplassen ligger som navnet tilsier ved rådhuset i København og er et møtepunkt for byens lokale på vei til jobb, shopping, middager eller turer. (Foto: Marta Zamp / Visit Copenhagen / Copenhagen Media Center)

Rådhuspladsen i København er selve hjertet av byen, og velger du The Square Hotel kan du få et rom med utsikt over plassen. Dette er et stilrent designhotell med kort vei til Strøget, Danmarks lengste butikkgate og en drøm for deg som er shoppingglad. I motsatt retning kommer du på få minutter til Tivoli i København, som er en opplevelse, uansett om du liker karuseller eller ikke. 

The Square

Miljøvennlige The Square ligger bare 200 meter fra Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Her kan du nyte god mat og drikke i deres egen frokostsal eller på takbaren The Lounge med fantastisk utsikt over København.
Bestill rom hos The Square her

Nyhavn – Et av Københavns mest populære turistmål

Nyhavn er et havnekvarter i København og et av byens mest besøkte turistmål. (Foto: Booking.com)

Ikoniske Nyhavn er en populær attraksjon, spesielt om sommeren når du kan nyte et godt måltid på uteserveringene til en av de mange restaurantene her. Bor du ved Nyhavn har du også kort vei til Amalienborg, som er hovedresidensen til den danske kongefamilien. 

På 71 Nyhavn Hotel kan du overnatte i de nyrenoverte pakkhusene fra 1800-tallet. De er gjort om til et elegant og stilrent hotell med en unik beliggenhet der kanalen er nærmeste nabo. Flere av rommene har fantastisk utsikt utover havet og fiskebåtene. 

71 Nyhavn Hotel

Hotellet som ligger i den livlige og populære bydelen Nyhavn i København skiller seg ut med sitt litt rustikke og koselige preg. Hotellet ligger i omgjorte lokalbygninger fra 1800-tallet, med nærhet til Skuespillhuset og Operaen. Mange av rommene har også vakker utsikt over sjøen.
Bestill overnatting på 71 Nyhavn Hotel hos Booking.com

Vesterbro – Københavns hipsterområde

Bydelen Vesterbro kalles gjerne hipsterområdet i byen. Her finner du særegne butikker, Kødbyen, og en blanding av internasjonal og nordisk mat. (Foto: Daniel Rasmussen / Visit Copenhagen / Copenhagen Media Center)

Vesterbro er et av Københavns mest trendy nabolag og her vrimler det av koselige kafeer og restauranter. Få kvartaler fra Københavns jernbanestasjon, og med nærhet til Vesterbro, ligger klassiske Hotel Mayfair. Her kan du velge mellom standardrom, deluxerom og suiter, og hotellet har en hyggelig bakgård, perfekt etter en travel dag på shopping eller i tivoli. 

Hotel Mayfair

Bo midt i København, kun 5 minutters gange fra Tivoli. På dette vakre hotellet får du lyse rom med individuell inredning, bar, lounge og treningsrom. Om sommeren kan du spise frokostbuffet ute på deres vakre gårdsplass.
Bestill rom hos Booking.com

Hotell med basseng

Drømmer du om å ta noen svømmetak før du vandrer ut i Københavns gater? København har selvfølgelig også hoteller som innfrir disse forventningene.  

Det flotte hotellet Manon Les Suites kalles gjerne "Et lite stykke Bali i hjertet av København" på grunn av sitt særegne og flotte interiør. (Foto: Trivago)

I den eksklusive hotellkjeden Guldsmeden finner du hotellet Manon Les Suites, en kort spasertur unna det Runde tårn i København. Å bo her er en opplevelse i seg selv. Hotellet er eksotisk innredet med et stort basseng i midten, frodige planter, solsenger og parasoller, og minner mer om Bali enn om et hotell i København. Perfekt for en luksuriøs jentetur, eller kanskje et romantisk opphold med kjæresten?

Hotel Guldsmeden, Manon Les Suites

“Et lite stykke Bali i hjertet av København”. 5-stjerners hotell midt i ett av Københavns mest populære områder. Hotellet blander bohem med luksus og imponerende design, og tilbyr en festlig atmosfære med bærekraftig, nydelig mat, drikke og service. Ta med deg kjæresten, venninner, venner eller familien på et besøk på det trendy hotellet.
Bestill rom på Manon Les Suites hos Trivago

Flere hoteller i København:

Annonselenker Booking.com

Les mer på våre temasider: