Shopping

Vendbare pigger: Her er piggskoene alle vil ha

Bilde av sorte vintersko med vendbare pigger på is.
Sko med vendbare pigger er et godt alternativ til piggsko, og perfekt for deg som skal bruke skoene på ulikt underlag. Her vender du enkelt inn og ut piggene ette behov. (Foto: Mani)

Sko med vendbare pigger er et godt alternativ til piggsko, hvor du enkelt skifter fra pigger til vanlige vintersko. Slik velger du riktige for deg!

Det snør. Det regner. Det fryser på igjen. Dette er faser man som oftest må gjennom om vinteren her til lands, enten du bor i Kristiansand eller Kirkenes. Da kan det være utfordrende å finne vintersko som dekker alle behovene man har. Det er her sko med vendbare pigger kommer inn. De dekker de fleste behov man kan komme til å ha i løpet av en lite forutsigbar norsk vinter. 

Det er jo gjerne slik at når det snør vil man gjerne ha vintersko som holder på varmen. Når det regner vil man ha sko som holder seg tørre, og når det fryser på, er det en fordel å ha vintersko som holder deg stødig på isen. 

Har du flere utfordringer i vinter? Her samler vi alle smarte tips og triks du kan ha bruk for i vinter

Hvorfor velge piggsko med vendbare pigger?

Piggsko med vendbare pigger oppfyller alle disse kravene, da det er varme vintersko med pigger du enkelt vipper inn og ut etter behov. De passer derfor også ypperlig for deg som bruker skoene til hverdagslige gjøremål som innebærer turer på forskjellig underlag som gulv, is eller snø. 

NRK skriver at det hvert år oppstår skader for millionbeløp som konsekvenser på bruk av piggsko inne.

Vintersko med vendbare pigger gjør at du ikke trenger å bekymre deg for skade på gulv ettersom du bare vipper piggene inn slik at skoene får en normal såle.

Hva er vintersko med vendbare pigger?

Det som skiller disse piggskoene fra andre piggsko er komponenten i yttersålen som man flipper ut for å få pigger på skoene. Når man ikke lengre trenger piggene er det bare å flippe den tilbake på plass, og da kan fottøyet brukes som vanlige vintersko.

Møter alle behov

Alle vinterskoene vi presenterer her har uttrekkbare pigger og vil passe de fleste fasene man møter på om vinteren. I tillegg til å holde deg varm og stødig på isen, har disse modellene også vanntette elementer som vil holde deg tørr på føttene.

Les dette før du kjøper brodder

Vintersko med vendbare pigger til dame

Her finner du et utvalg av dameskoene som finnes med uttrekkbare pigger. Skoene du ser her er rangert tilfeldig da det ikke finnes tester gjort på sko med vendbare pigger.

Vintersko med vendbare pigger til herre

Her finner du et utvalg av herreskoene som finnes med uttrekkbare pigger. Skoene du ser her er rangert tilfeldig da det ikke finnes tester gjort på sko med vendbare pigger.

Rieker

Rieker piggsko til herre

Fôrede piggsko med vendbare pigger
Sjekk prisen her
Rieker

Rieker piggsko til herre

Vendbare, fôrede piggsko
Sjekk prisen her
Antarctica

Antarctica

Piggsko m/snøring og glidelås
Sjekk prisen her

Pigger, piggsko eller brodder?

Brodder vil nok gi deg større trygghet på glatte veier ettersom det finnes flere varianter ut fra forskjellige behov. Brodder kan derimot oppleves utfordrende å ta av og på skoene, noe som kanskje gjør dem mer plagsomme enn nyttige.

Sjekk ut dette geniale alternativet til brodder

Det finnes også et større utvalg tradisjonelle piggsko uten vendbare pigger, men da står man ovenfor en annen utfordring, da det er svært upraktisk å ta av seg skoene før man går inn på en butikk. Mange butikker har flisbelagte gulv som tåler piggsko, men vær obs, for våte pigger kan bli svært glatte innendørs.

Er du usikker på hvilke piggsko du skal gå for? Her gir vi deg svaret på om det er piggsko eller vendbare pigger som passer deg

Les mer på våre temasider: