Shopping

Vendbare pigger: Her er piggskoene alle vil ha

collage med to bilder av vintersko med vendbare pigger. På bilde en ser vi en sort vintersko til dame med vendbare pigger, og bilde to er av sålen av skoen som viser røde pigger man kan vende inn. Vi har samlet vintersko med vendbare pigger til dame og herre.
Sko med vendbare pigger er et godt alternativ til piggsko, og perfekt for deg som skal bruke skoene på ulikt underlag. Her vender du enkelt inn og ut piggene ette behov. (Foto: Trapessko)

Sko med vendbare pigger er et godt alternativ til piggsko, da du enkelt kan skifte fra pigger til vanlige vintersko. Her kan du kjøpe de geniale vinterskoene.

Det er ikke alltid like lett å finne sko som passer alle værforhold man ofte møter på gjennom en norsk vinter.

Vintersko med vendbare pigger oppfyller derimot de fleste kravene man kan ha til en god vintersko. Dette er nemlig varme vintersko med pigger du enkelt vipper inn og ut etter behov. De passer derfor også ypperlig for deg som bruker skoene til hverdagslige gjøremål som innebærer turer på forskjellig underlag som gulv, is eller snø.

Disse blir raskt utsolgt!

Har du flere utfordringer i vinter? Her samler vi alle smarte tips og triks du kan ha bruk for i vinter

Vintersko med vendbare pigger til dame

Vintersko med vendbare pigger til dame kommer i flere flotte modeller. Her har vi samlet noen av dem slik at du kan finne en favoritt. Vær obs på at de blir fort utsolgt, så her gjelder det å være rask!

Vanntett sko med vendbare pigger

Vanntett sko med vendbare pigger

Sjekk prisen her
Varmforet vintersko med pigger

Varmforet vintersko med pigger

Sjekk prisen her
Rieker vintersko med pigger

Rieker vintersko med pigger

Sjekk prisen her

Vintersko med vendbare pigger til herre

Det finnes også et utvalg av vintersko med vendbare pigger til herre. På lik linje som skoene til dame blir disse raskt utsolgt. Vi har samlet noen av dem som fortsatt har flere størrelser tilgjengelig slik at du kan finne de som passer best til deg.

Birkebeiner
Vanntett sko med vendbare pigger

Vanntett sko med vendbare pigger

Sjekk prisen her
Rieker
Vintersko med vendbare pigger

Vintersko med vendbare pigger

Sjekk prisen her

Pigger, piggsko eller brodder?

Brodder vil nok gi deg større trygghet på glatte veier ettersom det finnes flere varianter ut fra forskjellige behov. Brodder kan derimot oppleves utfordrende å ta av og på skoene, noe som kanskje gjør dem mer plagsomme enn nyttige.

Sjekk ut dette geniale alternativet til brodder

Det finnes også et større utvalg tradisjonelle piggsko uten vendbare pigger, men da står man ovenfor en annen utfordring, da det er svært upraktisk å ta av seg skoene før man går inn på en butikk. Mange butikker har flisbelagte gulv som tåler piggsko, men vær obs, for våte pigger kan bli svært glatte innendørs.

Er du usikker på hvilke piggsko du skal gå for? Her gir vi deg svaret på om det er piggsko eller vendbare pigger som passer deg.

Les mer på våre temasider: