Shopping

Kompani Lauritzen 2022: Dette er klærne i årets sesong

14 kjendis-deltakere skal denne våren kjempe om å bli lengst i førstegangstjenesten til Kompani Lauritzen. Her er alle klærne de bruker. Foto TV2
14 kjendiser skal denne våren kjempe om å bli lengst i førstegangstjenesten. Her er alle klærne de bruker.

Sesong 3 av “Kompani Lauritzen” er i gang. Dette er klærne til kjendis-deltakerene.

Kompani Lauritzen sesong 3 er endelig i gang og 14 nye kjendiser har troppet opp på Setnesmoen leir i Romsdalen. Deltakerene som vanligvis jobber i musikkbransjen, politikk, tv, reality eller sosiale medier er alle klare for sesong tre av TV2s mest populære TV-program. Gjennom de neste ukene kan du se deltakerne kjempe seg gjennom utfordringer som bare blir tøffere og tøffere for hver dag som går. Én etter én ryker de ut til vi i siste episode står igjen med én vinner. 

Den norske nettbutikken Milrab er igjen sesongens stolte hovedsponsor for Komani Lauritzen. De har utstyrt kjendisene med det de trenger for å komme seg gjennom sitt første møte med forsvaret, under ledelse av oberst Dag Otto Lauritzen 

Sendetid Kompani Lauritzen? 

Det er i år en liten endring i oppsettet av Kompani Lauritzen, og vi får i sesong tre to episoder i uken gjennom hele våren. Hver onsdag 21:40 og hver lørdag 20:00, med fortsettelse etter nyhetene 21:40. Dette gir seerne ekstra mye militær-underholdning hjem i stuen. 

Hvem er årets deltakere i Kompani Lauritzen? 

Milrab er stolt sponsor av sesong tre av Kompani Lauritzen. Sikre deg klær, klokker og utstyr her. Foto: Milrab
Milrab er stolt sponsor av sesong tre av Kompani Lauritzen. Sikre deg klærne her. Foto: Milrab

I årets utgave av TV 2s storsatsing Kompani Lauritzen sesong 3 finner vi 14 nye kjendiser som blir ledet av tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen og programleder Kristian Ødegård, gjennom en rekke tøffe utfordringer. 

Årets kjendiser i Kompani Lauritzen 2022 er en god blanding av politikere, musikere, sangere og influencere som sammen deltar i kompani Lauritzen sesong 3.

Klærne fra Kompani Lauritzen sesong 3

Jakker, bukser, sko og turutstyr Milrab har gitt deltagerne i Kompani Lauritzen.
Jakker, bukser, sko og turutstyr Milrab har gitt deltagerne i Kompani Lauritzen.

Milrab er for tredje sesong stolt sponsor av tv-serien hvor kjendiser på få uker skal gjennomføre øvelser og oppdrag som dagens ungdom må gjennomføre i førstegangstjenesten. Det gjelder derfor å kle seg riktig, og kamuflasje er nøkkelordet.

Hvilke klær bruker deltakerne ute på oppdrag

Akkurat som når du skal ut på tur i den norske fjellheimen, gjelder det også for Kompani-rekruttene til Tour de France-mesteren oberst Lauritzen, å kle seg lag-på-lag. Innerst starter man med et varmt lag med ull, deretter et mellomlag, når det trengs, og ytterst en skalljakke og skallbukse. Glem ikke en god og varm lue og robuste hansker for å holde deg varm. 

Hos Milrab finner du nå et stort utvalg klær, sko og utstyr som deltakerne bruker i serien. Se hele utvalget i listen under: 

Anbefalte produkter

Kompani Lauritzen 2022

Annonselenke

Deltakernes klær inne på kasernen 

Etter endt oppdrag er det ofte litt rom for avslapping inne på kasernen, eller kanskje tid for å vaske eller re opp sengen. Her har deltakerne tilgang til litt mer avslappende klær som de også benytter til trening. 

Se klærne i listen under:

Annonselenke

Kompani Lauritzen deltakernes tursko

På beina har deltakerne to ulike typer sko: Solide fjellsko med Gore-tex som alltid skal brukes sammen med uniformen, og lettere joggesko til trening.

Kompani Lauritzen

Crispi S.W.A.T Evo – Sko

Solid og lett sko med GORE TEX og godt grep. Denne skoen er perfekt for tøffe forhold.
Kjøp her
Kompani Lauritzen

Cloudswift sko

Cloudswift er en lekker joggesko som føles myk på foten. Skoen har en bred såle som gir go stabilitet og en rullende følelse over veien.
Kjøp her

Teknisk utstyr: Klokke og GPS

Når du har ansvaret for at 14 kjendiser, med varierende fysisk og psykisk form, skal gjennomføre oberstens tøffe utfordringer, kan det være greit å kunne følge med på deltakernes helse og posisjon.

Derfor er alle deltakerne utstyrt med blant annet G-Shock Mudmaster og en praktisk GPS. Les mer om pulsklokken her. 

Kompani Lauritzen 2022

CASIO G-Shock Mudmaster Klokke

Casio har utviklet en ny klokkeutforming ved hjelp av karbonmaterialer. Klokken er et resultat av fokus på robusthet, funksjonalitet og brukervennlighet.
Kjøp her

GARMIN inReach Mini – Satelittkommunikasjon

Liten, robust og lett satellittkommunikasjonsenhet med funksjon for toveis tekstmeldinger og 100 % global Iridium®-dekning
Kjøp her

Turutstyr: Sekker, sovepose og teltduk 

Skal du overleve førstegangstjenesten, kreves det mer enn bare varme klær. Mange av oppdragene går over flere dager og deltakerne i «Kompani Lauritzen» tilbringer flere netter under åpen himmel. Da trengs det godt utstyr som både holder deg varm og tørr, og ikke minst en god ryggsekk som har plass til alt utstyr.

Utstyret kompani rekruttene må bruke finner du i lista under:

Turutstyr

Kompani Lauritzen 2022

Annonselenke

Turmat til enhver smak 

«Uten mat og drikke, duger helten ikke.» Det gode, gamle ordtaket går aldri av moten, og spesielt ikke i førstegangstjenesten under ledelsen til Dag Otto Lauritzen.

Til tross for at deltakerne som kjent må gjennomgå noen øvelser på tom mage for så å gå helt i kjelleren, har de i de fleste tilfeller tilgang på feltrasjoner ute på øvelser. Her er et utvalg av Real Turmats frysetørkede mat som kompanirekruttene har spist i løpet av ukene på «Kompani Lauritzen»:

Mat

Kompani Lauritzen 2022

Annonselenke

Les mer på våre temasider: